Artikel top billede

Apple overrasker positivt med nyt regnskab trods rekordlavt iPhone-salg

Salget af nye iPhones ligger rekordlavt for amerikanske Apple, der netop har aflagt regnskab for årets tredje kvartal.

Mandag aften kunne teknologigiganten Apple fremlægge et regnskab, der lå over forventningerne til det amerikanske selskab.

I årets tredje kvartal endte omsætningen på 53,8 milliarder dollar, eller hvad der svarer til 360 milliarder danske kroner.

Ifølge dagbladet Børsen var forventningerne til Apple, at omsætningen ville ende på 53,4 milliarder dollar og dermed var regnskabet en anelse mere posititvt end forventet.

"Dette var vores største juni-kvartal nogensinde - drevet af en alletiders rekordomsætning fra services, accelererende vækst inden for wearables, en stærk præstation fra iPad og Mac-computere og betydeligt forbedrede tendenser inden for iPhone," lyder det fra Apples topchef, Tim Cook, i regnskabet ifølge avisen.

iPhone-salget skuffer

Anderledes dystert ser det ud for Apples salg af nye iPhones.

For første gang i syv år udgør salget af iPhones nemlig mindre end halvdelen af den samlede omsætning.

Salget af iPhones ender i tredje kvartal på 25,9 milliarder dollar, hvilket svarer til omkring 173,3 milliarder danske kroner.

Det nedadgående salg af virksomhedens flagskibsprodukt har dog været undervejs et stykke tid allerede.

Derfor fremhævede Tim Cooks også over for nyhedsbureauet Reuters, at Apple vokser i omsætning på alle andre parametre end den berømte iPhone.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.