Artikel top billede

Forretning eller fornøjelse? Bør man vælge den professionelle laptop eller den forbrugerrettede design-maskine?

Duel mellem to af klodens lækreste laptops med hver deres filosofi: Den produktive Lenovo ThinkPad X1 Carbon skal op imod den elegante Lenovo Yoga S940.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i, hvor forskellene mellem en business-bærbar og en premium-bærbar findes
  • Se, om du bør vælge Lenovo Thinkpad eller Yoga
  • Find ud af, hvorvidt de to maskiner er gode køb
1.303
6:45 min
Hos de fleste laptop-producenter finder man to afdelinger med hver deres produktserier: Den seriøse forretningsrettede afdeling og en consumer-afdeling med mere kulørte, forbrugerrettede produkter.

Når man ser på de enkelte maskiner, er det dog ofte de samme komponenter man finder ombord. Samme processor, samme grafikkort samme lager.

Læs også: Vi tester klodens letteste laptop: Det her er maskinen, som du vil have med på din næste forretningsrejse

Oftest er business-maskinerne dyrere, som dagens testemne, Lenovo Thinkpad X1 Carbon til 17.499 kroner, mens den mindst ligeså veludstyrede Lenovo Yoga S940 har en dagspris på 13.999 kroner.

Gør man sig selv en bjørnetjeneste, når man vælger den dyrere model?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.