Artikel top billede

Her er det nye Google Chrome: Ny privacy-funktion og standardblokering af Flash

Der er slut med hjemmesider, der lurer, når du bruger inkognito-tilstand i Google Chrome med browserens seneste opdatering Chrome 76. Derudover begynder Google Chrome også langsomt udfasningen af browserens Flash-understøttelse. Læs mere om de nye features i Google Chrome her.

Google Chromes nye Chrome 76-opdatering er på gaden.

I vanlig stil medfører opdateringen en række nye features, men blandt de mest prominente lukker opdateringen et smuthul, hvor det har været muligt for hjemmesider at tjekke, om man bruger privat-tilstand.

Det har flere hjemmesider brugt til at blokere brugere, der anvender den private-tilstand, men det er slut nu.

Dermed skulle Google Chrome-brugerne være i stand til rent faktisk at surfe internettet tyndt i inkognito-tilstanden.

Det skriver Digi.no.

Chrome 76-opdateringen, der er klar til styresystemerne Windows, Mac OS, Linux, Android og iOS, medfører også, at Google Chrome-browseren nu er forhåndindstillet til at blokere Adobe Flash som standard.

Brugeren skal altså selv vælge Flash til, når der er brug for det.

Fra december 2020 stopper Adobe med at understøtte Flash.

Google Chromes konkurrent hos Mozilla vælger at fjerne Flash-understøttelsen i Firefox-browseren allerede fra begyndelsen af 2020.

Tjek den samlede liste over nye features i Chrome 76-opdateringen her.

Læs også: Microsoft smider håndklædet i ringen: Vil lukke Microsoft Edge og bygge ny open source-browser i Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere