Artikel top billede

Her er det nye Google Chrome: Ny privacy-funktion og standardblokering af Flash

Der er slut med hjemmesider, der lurer, når du bruger inkognito-tilstand i Google Chrome med browserens seneste opdatering Chrome 76. Derudover begynder Google Chrome også langsomt udfasningen af browserens Flash-understøttelse. Læs mere om de nye features i Google Chrome her.

Google Chromes nye Chrome 76-opdatering er på gaden.

I vanlig stil medfører opdateringen en række nye features, men blandt de mest prominente lukker opdateringen et smuthul, hvor det har været muligt for hjemmesider at tjekke, om man bruger privat-tilstand.

Det har flere hjemmesider brugt til at blokere brugere, der anvender den private-tilstand, men det er slut nu.

Dermed skulle Google Chrome-brugerne være i stand til rent faktisk at surfe internettet tyndt i inkognito-tilstanden.

Det skriver Digi.no.

Chrome 76-opdateringen, der er klar til styresystemerne Windows, Mac OS, Linux, Android og iOS, medfører også, at Google Chrome-browseren nu er forhåndindstillet til at blokere Adobe Flash som standard.

Brugeren skal altså selv vælge Flash til, når der er brug for det.

Fra december 2020 stopper Adobe med at understøtte Flash.

Google Chromes konkurrent hos Mozilla vælger at fjerne Flash-understøttelsen i Firefox-browseren allerede fra begyndelsen af 2020.

Tjek den samlede liste over nye features i Chrome 76-opdateringen her.

Læs også: Microsoft smider håndklædet i ringen: Vil lukke Microsoft Edge og bygge ny open source-browser i Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere