Artikel top billede

Her er det nye Google Chrome: Ny privacy-funktion og standardblokering af Flash

Der er slut med hjemmesider, der lurer, når du bruger inkognito-tilstand i Google Chrome med browserens seneste opdatering Chrome 76. Derudover begynder Google Chrome også langsomt udfasningen af browserens Flash-understøttelse. Læs mere om de nye features i Google Chrome her.

Google Chromes nye Chrome 76-opdatering er på gaden.

I vanlig stil medfører opdateringen en række nye features, men blandt de mest prominente lukker opdateringen et smuthul, hvor det har været muligt for hjemmesider at tjekke, om man bruger privat-tilstand.

Det har flere hjemmesider brugt til at blokere brugere, der anvender den private-tilstand, men det er slut nu.

Dermed skulle Google Chrome-brugerne være i stand til rent faktisk at surfe internettet tyndt i inkognito-tilstanden.

Det skriver Digi.no.

Chrome 76-opdateringen, der er klar til styresystemerne Windows, Mac OS, Linux, Android og iOS, medfører også, at Google Chrome-browseren nu er forhåndindstillet til at blokere Adobe Flash som standard.

Brugeren skal altså selv vælge Flash til, når der er brug for det.

Fra december 2020 stopper Adobe med at understøtte Flash.

Google Chromes konkurrent hos Mozilla vælger at fjerne Flash-understøttelsen i Firefox-browseren allerede fra begyndelsen af 2020.

Tjek den samlede liste over nye features i Chrome 76-opdateringen her.

Læs også: Microsoft smider håndklædet i ringen: Vil lukke Microsoft Edge og bygge ny open source-browser i Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere