Artikel top billede

Apple er klar med ny offentlig beta-udgave: Få en forsmag på iOS 13 her

Har du en iPhone 6s eller nyere? Så skal du downloade den seneste beta af iOS 13.

Du kan nu få en forsmag på den næste udgave af Apples styresystem til iPhone, iOS 13.

For Apple har tidligere på ugen lanceret den fjerde beta-udgave af styresystemet i en såkaldt offentlig beta, hvor alle frit kan downloade den.

Du kan læse mere om alle nyhederne i iOS 13 her:

Apple klar med stribevis af software-nyheder: Giver iTunes dødsstødet og lancerer et helt nyt styresystem

Sådan kommer du i gang

For at få adgang til beta-udgaven skal du dog først tilmelde din iOS-enhed til Apples public beta-program. Det gør du via dette link.

Dernæst skal du tilmelde din iOS-enhed til programmet, og herefter skal du du besøge adressen https://beta.apple.com/profile med din iOS-enhed og installere en konfigurations-profil.

Når du har gjort det, kan nu finde opdateringen på din enhed ved at gå ind i indstillinger, vælge generelt og herefter vælge software-opdateringer

iOS Public Beta 4 er tilgengængelig på følgende enheder:

- iPhone XS
- iPhone XS Max
- iPhone XR
- iPhone X
- iPhone 8
- iPhone 8 Plus
- iPhone 7
- iPhone 7 Plus
- iPhone 6s
- iPhone 6s Plus
- iPhone SE
- iPod touch 7. generation

Ny udvikler-beta er også klar

Udover public beta nummer 4, så har Apple også frigivet den femte udgave af den såkaldte developer beta, der henvender sig til folk, der har en udvikler konto.

Hvis du har en udvikler konto, kan du hente developer-betaen her.

Apple har i den forløbne uge også lanceret den fjerde public beta til iPadOS og MacOS Catalina samt den femte udvikler-beta af WatchOS 6.

Læs også: Apples nye styresystem er ude: Nu skal iPad’en tages seriøst

Altid risiko forbundet med beta

Som altid skal vi dog understrege, at det indebærer en vis risiko at installere en beta på din enhed.

Derfor anbefales det som udgangspunkt ikke, at du installere den på enhed, som du er afhængig af i din dagligdag.

For du kan blandt andet risikere, at der er apps, som endnu ikke virker med iOS 13, og der er stadigvæk også en del fejl, som endnu ikke er blevet rettet.

Derfor er det også tilrådeligt, at du tager backup.

Det er Apples anbefaling, at du tager backup via iTunes, eller installerer betaen på en enhed, som du har i overskud og derfor ikke er afhængig af.

Det forventes, at Apple når at udsende i omegnen af 10 beta-udgaver, før den færdige udgave af iOS 13 bliver frigivet til september.

Læs også:
iOS 13 tager form: Her er otte grunde til at styresystemet vil gøre din iPhone mere sikker end nogensinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.