Artikel top billede

Morgen-briefing: Telia-topchef melder sin fratrædelse / Facebook og Instagram igennem globalt nedbrud / Alliance gør Nets til en af de største spillere i Polen / Elon Musks bore-virksomhed får kinesisk debut

Morgen-briefing: Telia-topchef melder sin fratrædelse / Facebook og Instagram igennem globalt nedbrud / Alliance gør Nets til en af de største spillere i Polen / Elon Musks bore-virksomhed får kinesisk debut

Telia-topchef melder, at han træder af

Administrerende direktør og præsident i Telia Company, Johan Dennelind, meddeler 4. august 2019, at han opsiger sin stilling i løbet af 2020.

Selskabet oplyser i en pressemeddelelse at det eksakte tidspunkt for Johans Dennelind fratrædelse afhænger af, hvornår hans afløser vil blive fundet. Denne søgen er sat i gang øjeblikkeligt, lyder det.

Johan Denneling har været administrerende direktør og præsident i Telia Company siden september 2013.

” Det har været en stor ære at være præsident og CEO for Telia Company, en af Sveriges ældste og største virksomheder. Igennem de seneste år har jeg, sammen med bestyrelsen og mit team, implementeret en transformation af og kursskifte for Telia til en virksomhed, som er velpositioneret og ekviperet til at møde fremtiden,” siger han.

Facebook og Instagram igennem globalt nedbrud

Igennem søndag 4. august melder brugere kloden over om nedbrud i Facebook to sociale medier, Facebook og Instagram.

Brugere fra både USA, Canada, Australien og dele af Asien melder om problemer med at koble sig på eller at dele statusopdateringer, billeder og videoer på populære sociale platforme.

Nedbruddet debuterede klokken 15.30 dansk tid ifølge Cnet.

Nedetiden har ifølge Techcrunch fået brugerne til at søge mod Twitter, hvor hashtags som #instagramdown og #facebookdown nu trender.

Alliance gør Nets til en af de største spillere i Polen

En strategisk alliance mellem nordiske Nets og den polske betalingstjeneste Przelewy24 er blevet godkendt af de polske myndigheder. Det skriver dagbladet Børsen.

Den nye alliance gør, at de to selskaber samles som et fælles selskab, som blandt andet tilbyder tjenesterDotpay/ecard.

Nets bliver hovedaktionær i selskabet, som nu bliver en af Polens største leverandører af online-betalingsløsninger.

Elon Musks bore-virksomhed får kinesisk debut

Tech-entreprenør Elon Musk vil til at grave tunneller i den kinesiske undergrund med sit selskab ’The Boring Company’.

I et tweet fortæller han, at der i august måned vil blive opført en kinesisk afdeling af selskabet i forbindelse med en forretningsrejse til World Artificial Conference i Shanghai.

The Boring Company er Musk bud på en ny form for infrastruktur hvor højhastighedstunneller skal bringe mennesker, varer samt biler hastigt frem og under byernes færdsel.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”