Artikel top billede

Sydbank henter ny it-sikkerhedsdirektør fra Bestseller: "Finanssektoren er et sted, hvor jeg rent faktisk kan gøre en forskel"

Sydbank henter ny CISO til at stå i spidsen for bankens digitale sikkerhed. Han får ansvaret for en afdeling på fem mand, der skal sikre cybersikkerheden hos banken, og den første opgave er allerede på plads.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvem den nye it-sikkerhedschef er
  • Læs hvorfor han skiftede detailbranchen ud med finansverdenen
  • Her er den første opgave som Sydbanks nye CISO skal kaste sig over
655
3:30 min
Per Silberg Hansen har netop fået ansvaret for den digitale sikkerhed hos Danmarks tredjestørste bank, Sydbank.

Den nye sikkerhedsdirektør har tidligere været ansat hos den danske modegigant Bestseller og før det skokoncernen Ecco.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.