Artikel top billede

Google forbereder sig på endnu en app-satsning: ’Google Play Pass’

Søgegiganten vil få de spil- og app-lystne mobilbrugere over på en abonnementsordning.

Spil og apps skal ikke længere være noget man køber, det er noget man lejer. Det synes at være tankegangen bag flere af de spilstreaming-tjenester, som både Apple, Microsoft og Google synes at have på tapetet.

Mens Google agter at gøre spilkonsollen overflødig med ’Stadia’ – en tjeneste, hvor spil streames direkte fra skyen og ind i stuen, er en anden app- og spil-tjeneste nu på vej fra søgegiganten.

Netmediet Android Police har fundet skærmbilleder af tjenesten ’Play Pass’, som Google i øjeblikket afprøver.

Her ses det, hvordan brugerne kan vælge at melde sig til tjenesten for blot 4,99 amerikanske dollar og på den vis få adgang til hundredvis af premium apps og spil på mobilen. Det svarer til omtrent 33 kroner per måned.

På menuen loves der: ”Et kurateret udvalg af puslespil-apps, premium music-apps og alt derimellem. Fra aktion-hits til fitness trackers kan du med Google Play Pass åbne op for hundredvis af premium-programmer og reklamefri spil uden in-app køb”, som det lyder i et af de lækkede billeder.

Tjenesten minder om den som Apple vil lancere i efteråret med ’Arcade’, Google udvider dog tilbuddet med programmer ud over de hundredvis af mobilspil.

Se også: Fortnite dumper Google Play Store: Vil ikke aflevere 30 procent af omsætningen til Google
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere