Artikel top billede

KMD investerer millioner i dansk sundheds-startup: Vil analysere blodprøver i hjemmet og give svar over smartphonen

KMD Venture har sammen med Preseed Ventures investeret fem millioner kroner i en dansk teknologi-startup. Det unge selskab vil gøre det nemt at foretage blodprøver derhjemme og få resultaterne direkte ind på smartphonen.

KMD har været ude og investere i en sundheds-startup, der vil gøre det nemmere at diagnosticere sygdomme via blodanalyser i hjemmet.

Sammen med Preseed Ventures har KMD investeret fem millioner kroner i Egoo.Health, der blev stiftet i 2018.

Egoo er en platform, der vil gøre det nemt og billigt at foretage analyser af biomarkører. Brugeren udfører selv analyserne på et lille medicinsk måleapparat og får efterfølgende testresultaterne direkte på deres smartphone, hvor data præsenteres og sammenlignes med patientens historiske resultater og andre relevante målepunkter, skriver KMD i en pressemeddelelse.

"Det arbejde, der allerede er foretaget hos Egoo.health, med at udvikle instrumentet og den tekniske platform, er overbevisende. Vi ser fra KMD Ventures side et betydeligt potentiale i produktet, som vi gerne vil være med til at modne og bringe til markedet", skriver Niklas Marschall, CEO i KMD Ventures.

Læs mere om KMD her: KMD vil købe flere danske og europæiske selskaber: Disse selskaber kigger virksomheden på

KMD vil som investor også være operationelt involveret i produktudviklingen. Den danske it-mastodont vil være med til at videreudvikle de bagvedliggende analyser med data, information management og analytics.

Derudover skal KMD's datterselskab, Charlie Tango, være med til at udvikle brugeroplevelsen på den digitale platform.

"En del af vores motivation for at blive en del af Egoo.health har været muligheden for at involvere os i selve udviklingsarbejdet på den digitale platform. Vi er ikke specialister i de nye sundhedsteknologier, men vi har set en god mulighed for, at vi med vores stærke digitale kompetencer kan være med til at løfte produktet yderligere", lyder det fra Niklas Marschall

Læs om KMD's seneste årsregnskab: KMD lander kæmpeunderskud: Har tabt mere end en milliard kroner på et år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.