Artikel top billede

KMD investerer millioner i dansk sundheds-startup: Vil analysere blodprøver i hjemmet og give svar over smartphonen

KMD Venture har sammen med Preseed Ventures investeret fem millioner kroner i en dansk teknologi-startup. Det unge selskab vil gøre det nemt at foretage blodprøver derhjemme og få resultaterne direkte ind på smartphonen.

KMD har været ude og investere i en sundheds-startup, der vil gøre det nemmere at diagnosticere sygdomme via blodanalyser i hjemmet.

Sammen med Preseed Ventures har KMD investeret fem millioner kroner i Egoo.Health, der blev stiftet i 2018.

Egoo er en platform, der vil gøre det nemt og billigt at foretage analyser af biomarkører. Brugeren udfører selv analyserne på et lille medicinsk måleapparat og får efterfølgende testresultaterne direkte på deres smartphone, hvor data præsenteres og sammenlignes med patientens historiske resultater og andre relevante målepunkter, skriver KMD i en pressemeddelelse.

"Det arbejde, der allerede er foretaget hos Egoo.health, med at udvikle instrumentet og den tekniske platform, er overbevisende. Vi ser fra KMD Ventures side et betydeligt potentiale i produktet, som vi gerne vil være med til at modne og bringe til markedet", skriver Niklas Marschall, CEO i KMD Ventures.

Læs mere om KMD her: KMD vil købe flere danske og europæiske selskaber: Disse selskaber kigger virksomheden på

KMD vil som investor også være operationelt involveret i produktudviklingen. Den danske it-mastodont vil være med til at videreudvikle de bagvedliggende analyser med data, information management og analytics.

Derudover skal KMD's datterselskab, Charlie Tango, være med til at udvikle brugeroplevelsen på den digitale platform.

"En del af vores motivation for at blive en del af Egoo.health har været muligheden for at involvere os i selve udviklingsarbejdet på den digitale platform. Vi er ikke specialister i de nye sundhedsteknologier, men vi har set en god mulighed for, at vi med vores stærke digitale kompetencer kan være med til at løfte produktet yderligere", lyder det fra Niklas Marschall

Læs om KMD's seneste årsregnskab: KMD lander kæmpeunderskud: Har tabt mere end en milliard kroner på et år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere