Artikel top billede

Morgen-briefing: Nokia: Det her bliver den største 5G-auktion nogensinde / Bank gemte kundernes PIN-koder i logfiler – nu skal de skiftes / Flyselskab indrømmer: Vi videoovervåger passagerer / Snapchat forbereder sig på milliardinvestering i AR

Nokia: Det her bliver den største 5G-auktion nogensinde / Bank gemte kundernes PIN-koder i logfiler – nu skal de skiftes / Flyselskab indrømmer: Vi videoovervåger passagerer / Snapchat forbereder sig på milliardinvestering i AR

Nokia: Det her bliver den største 5G-auktion nogensinde
Den finske netværksudbyder, Nokia Oyj, forventer, at Brasilien vil danne ramme om klodens største 5G-auktion nogensinde.

Det skriver Reuters.

Nokias sydamerikanske CTO, Wilson Cardoso, fortæller i et interview, at der er politisk vilje i Brasilien til at udbyde brede mængder 5G-spektrum i første kvartal 2020.

Både 700 MHz, 2,3 GHz, 3,6 GHz og 26 GHz kan komme i spil, hvilket ifølge Wilson Cardoso, vil gøre udbuddet til klodens største 5G-auktion nogensinde.

Nokia har i forvejen det brasilianske marked i sigte, efter i partnerskab med uruguayanske Antel at have udrullet et 5G-netværk i nabolandet.

Bank gemte kundernes PIN-koder i logfiler – nu skal de skiftes

Næsten en halv million bankkunder hos den britiske bank Monzo skal skifte PIN-kode til deres betalingskort.

Det fremgår af en besked, som banken i øjeblikket sender ud til deres kunder, hvori banken indrømmer, at PIN-koder er blevet gemt som tekst i logfiler. Det skriver The Register.

Omkring 100 Monzo-ansatte har haft adgang til logfilerne, som hovedsageligt var krypterede, men som dusinvis af ansatte efterfølgende har haft mulighed for at dekryptere.

Monzo understreger, at ingen ud over bankens ansatte har fået adgang til PIN-koderne.

Flyselskab indrømmer: Vi videoovervåger passagerer
Det Hong Kong baserede flyselskab Cathay Pacifics nye sikkerhedstiltag vækker bekymring.

I sin opdaterede retningslinjer for brug af personfølsomme data, indrømmer selskabet, at det har videoovervåget passagerer under selskabets flyvninger samt monitoreret deres brug af in-flight entertainment systemer (IFE).

Selskabet fortæller til CNBC at der kun er et enkelt overvågningskamera i selskabets fly, monteret tæt på døren til cockpit. ”Der er ingen overvågningskameraer i toiletterne,” understreger selskabet.

Nyheden kommer efter, at flere førende flyselskaber som blandt andre American Airlines, Singapore Airlines og Emirates investerer i IFE-systemer med indbyggede kameraer. Ingen af de tre selskaber har planer om at aktivere kameraerne lyder det.

Snapchat forbereder sig på milliardinvestering i AR

Den populære besked-app Snapchat vil satse yderligere på augmented reality.

I en virksomhedsmeddelelse oplyser selskabet bag tjenesten, Snap Inc., at det vil søge om en milliard dollar hos investorer, for at investere i mere medie-indhold, augmented reality og eventuelle opkøb af andre virksomheder.

Snap vil tilbyde konverterbare andele i selskabet for en milliard dollar, omkring 6,6 milliarder kroner, som fra 2026 kan konverteres til kontanter eller selskabsaktier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.