Artikel top billede

(Foto: Steve Woods)

Tom står i spidsen for hemmelig og eksklusiv it-sikkerhedsklub: "Vi er nødt til have nogle til at sige god for dem, der gerne vil ind"

I et lukket CISO-netværk har danske sikkerhedschefer mulighed for at dele erfaringer med hinanden under ekstrem fortrolighed. Men det er heller ikke hvem som helst, der kan blive del af den eksklusive klub.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvilke it-chefer der kan blive en del af den eksklusive forening
  • Se hvorfor foreningen for danske it-sikkerhedschefer ikke optager hvem som helst
765
4 min
Fire gange om året mødes en lille, eksklusiv gruppe af 38 it-sikkerhedschefer i nogle af Danmarks største virksomheder.

I al fortrolighed har nogle af den danske it-sikkerhedsbranches topfolk, der blandt andet tæller Novo Nordisk, Lego, BEC og ATP, mulighed for at udveksle deres største problemer og erfaringer.

Men foreningen er ikke for hvem som helst.

Ikke nok med at foreningen stiller krav til, hvilken virksomhed du kommer fra og hvilken rolle, du har til dagligt, så kræver det godkendelse fra intet mindre end tre nuværende medlemmer, hvis man skal optages i den lukkede forening.

"Det er sommetider vanskeligt for folk, der gerne vil være en del af foreningen at komme ind. Men vi er nødt til have nogle til at sige god for dem, der gerne vil ind," forklarer Tom Engly, der er formand for foreningen og til dagligt arbejder han som koncernsikkerhedschef hos forsikringsselskabet Tryg.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter