Artikel top billede

SKI er klar med it-udbud til en halv millliard til folkeskolerne

Staten og kommunernes indkøbsservice, SKI, er på udkig efter leverandører til en ordrer på en halv milliard. Udbuddet omfatter nye digitale læringsmidler til folkeskolen. SKI giver mulighed for at mindre virksomheder kan blive en del af millionudbuddet.

De danske folkeskoler kan se frem til nye, digitale læremidler til en værdi på knap en halv milliard kroner.

Det fremgår af et SKI-udbud, der viser at statens indkøbscentral er på udkig efter leverandører, der kan levere digitale læremidler til staten og de danske kommuner.

Udbudet løber over 10 år med mulighed for forlængelse og har en værdi på mellem 400 og 500 millioner kroner.

Læs også: Undervisningsminister Merete Riisager bekymret over kommunernes indkøb af skole-it: "Også mindre leverandører skal kunne skubbe sig ind på markedet og udfordre det bestående"

"SKI udbyder et dynamisk indkøbssystem for didaktiserede digitale læremidler til grundskolen. SKI og SKI’s abonnenter, kan benytte det dynamisk indkøbssystem frivilligt, og har således en ret til - men ikke en pligt til - at anvende systemet," står der i udbuddet.

SKI forventer at 100 virksomheder kommer til at byde ind på udbuddet, og derfor er da også mulighed for, at flere virksomheder kan vinde udbuddet.

Dermed giver SKI mulighed for at mindre virksomheder også kan blive en del af udbuddet.

Det fremgår samtidig af udbuddet, at de virksomheder, der vil give et bud på udbuddet, skal være klar til at komme med et prøveabonnement.

"Tilbudsgivere [skal] forvente, at skulle fremsende et prøveabonnement (vareprøve) til ordregiver i forbindelse med tilbudsafgivelsen," skriver SKI i udbuddet.

Læs også: Nu går kommunernes Social Pension-udbud i gang: KMD-løsning fortsætter frem til 2022
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere