Artikel top billede

Danske Refurb får ny topchef: Stifter trækker sig

Grundlæggeren af det danske hardware-selskab Refurb trækker sig fra posten som administrerende direktør. Her er den nye topchef.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Ulrik Andersen stopper som topchef
  • Se hvem Refurb indsætter som ny administrerende direktør.
  • Læs om Refurbs seneste regnskab.
351
1:45 min
Grundlæggeren af det danske hardware-firma Refurb, Ulrik Hjul Andersen, trækker sig fra posten som administrerende direktør.

Refurb, der har hovedkvarter i Hornslet på Djursland nord for Aarhus, har specialiseret sig i i køb og salg af brugt it-udstyr.

Selskabet opkøber således brugt it-udstyr fra virksomheder og det offentlige, refurber det og videresælger udstyret til både virksomheder, det offentlige samt private kunder.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.