Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Netcompany og Itslearning gør klar til den store overflytning fra SkoleIntra til Aula: Data vil være utilgængelig i 'nogle uger'

Inden længe begynder den store overflytning af data fra SkoleIntra til det nye Aula. Skolerne bør komme i gang med at rydde op i data inden da - og de skal forberede sig på, at data ikke vil være tilgængelig i 'nogle uger.' Se her, hvornår data bliver flyttet.

Premium Kun for abonnenter
It-selskaberne Itslearning og Netcompany gør klar til at flytte store mængder skoledata fra det gamle SkoleIntra-system til det nye Aula-system.

Itslearning står bag SkoleIntra, mens Netcompany står bag Aula, og de to selskaber har nu sat dato på, hvornår overflytningen af data vil finde sted.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor vil Microsoft købe Blizzard: Kampen om at udvikle fremtidens internet er i gang

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Statens It klar til at stramme op på it-sikkerheden efter løftet pegefinger fra Rigsrevisionen: "Det er altid et problem, når der er dele af sikkerheden, der ikke er i orden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft vil købe et af verdens største spil-selskaber for 460 milliarder kroner: Kan med et slag blive verdens tredjestørste spil-firma

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er IT-Branchens ideer til, hvordan små it-virksomheder kan komme til fadet i kampen om de store kontrakter: "Den offentlige sektor har et kæmpe ansvar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danmarks store GDPR-retssag mod Ilva udskydes på ubestemt tid: Kan være på vej til EU-domstolen