Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: CopyrightTomas BertelsenGammel Kongevej 33ADK-1610 København VDenmarkmob. +45 4041 0560mail@tomasbertelsen.dk)

Ekspertråd retter hård kritik mod Region Hovedstaden: "Sundhedsplatformen er en hastesag"

Et uafhængigt ekspertråd retter hård kritik af Region Hovedstaden for arbejdet med Sundhedsplatformen. Samtidig understreger man, at der skal andre midler i brug.

Der mangler en klar plan, Epic har været for passive og Region Hovedstadens it-afdeling har slet ikke været indrettet til at løse opgaven.

Det er hovedpointerne i den kritik som et uafhængigt ekspertråd nu retter mod Region Hovedstadens implementering af det strækt udskældte it-system Sundhedsplatformen.

Det skriver Politiken på baggrund af en rapport, som ekspertrådet netop har udgivet.

"Der er brug for markante forbedringer," siger Lilian Mogensen, der er formand for ekspertrådet, til avisen.

Læs også: Massiv kritik af ny sundhedsplatform: Patiendata går tabt

I sin rapport understreger ekspertrådet, at "det haster" med en ny og forbedret indsats over for arbejdet med Sunhedsplatformen.

Samtidig minder ekspertrådet om, at det er "uklart, om der er afsat tilstrækkelige økonomiske midler," til rent faktisk at forbedre platoformen, skriver Politiken.

Sundhedsplatformen er blevet forfulgt at dårlige sager om alt fra skrandtende økonomi til fejlmedicinering af patienter og mangelfuld implementering.

Læs også: Sundhedsminister sætter pris på udskiftning af Sundhedsplatformen: Vil koste næsten tre milliarder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere