Artikel top billede

Tivoli i København ramt af hackerangreb: Hackere har fået fingrene i hundredevis af gæsters persondata

Hackere har fået fingre i persondata på hundredevis af besøgende i Tivoli i København.

Hackere har fået fat i persondata som navne, adresser og telefonnumre på flere hundrede mennesker, der har besøgt Tivoli i København, skriver Version2.

Det er sket som følge af et hackerangreb i begyndelsen af august på Tivoli-platformen Mit Tivoli.

Hackerne benyttede sig af tidligere lækkede login-data til at bane sig adgang, skriver Version2.

Tivoli opdagede angrebet 2. august - blandt andet efter en gæst havde kontaktet parken med besked om, at der var blevet logget ind på gæstens konto.

It-direktør Jonas Buhl Gregersen meddeler til Version2, at ‘pænt under’ 1.000 gæster har fået komprommiteret deres persondata.

“Omkring 15 procent af de kompromitterede brugere har haft et betalingskort gemt på deres profil. Vi har selvfølgelig tjekket alle sammen igennem, og der er ikke blevet fortaget et eneste køb på de kort,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere