Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Tivoli i København ramt af hackerangreb: Hackere har fået fingrene i hundredevis af gæsters persondata

Hackere har fået fingre i persondata på hundredevis af besøgende i Tivoli i København.

Hackere har fået fat i persondata som navne, adresser og telefonnumre på flere hundrede mennesker, der har besøgt Tivoli i København, skriver Version2.

Det er sket som følge af et hackerangreb i begyndelsen af august på Tivoli-platformen Mit Tivoli.

Hackerne benyttede sig af tidligere lækkede login-data til at bane sig adgang, skriver Version2.

Tivoli opdagede angrebet 2. august - blandt andet efter en gæst havde kontaktet parken med besked om, at der var blevet logget ind på gæstens konto.

It-direktør Jonas Buhl Gregersen meddeler til Version2, at ‘pænt under’ 1.000 gæster har fået komprommiteret deres persondata.

“Omkring 15 procent af de kompromitterede brugere har haft et betalingskort gemt på deres profil. Vi har selvfølgelig tjekket alle sammen igennem, og der er ikke blevet fortaget et eneste køb på de kort,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere