Artikel top billede

NNIT-formand freder direktør Per Kogut: Fyring er ‘ikke på tegnebrættet’ trods kæmpe-krise

NNIT’s bestyrelsesformand Carsten Dilling freder NNIT’s topchef, Per Kogut, selv om selskabet er røget ind i sin mest alvorlige krise nogensinde.

NNIT’s topchef, Per Kogut, behøver ikke frygte en fyreseddel, selv om NNIT er røget ind i den hidtil mest alvorlige krise.

Selskabets bestyrelsesformand, Carsten Dilling, siger til Finans, at NNIT’s bestyrelse har ‘fuld tillid’ til, at Per Kogut fortsat er den rette mand på posten.

Udmeldingen kommer, efter NNIT er røget ud i den værste krise i selskabets historie med stærkt faldende resultater og kæmpekunder, der opsiger aftaler.

Det kan du læse mere om her: Overblik: Katastrofe-døgnet, der ændrede alt for NNIT

Per Kogut har stået i spidsen for NNIT i 12 år, hvilket i sig selv er lang tid som øverste chef for et selskab af denne størrelse - ikke mindst i en tid, hvor der er brug for en turn around efter en længere periode med stabil vækst.

Finans spørger Carsten Dilling om, hvorvidt NNIT-bestyrelsen har ‘tænkt tanken’ om at få en ny topchef ind efter 12 år med samme mand på posten.

“Det er klart, det er noget bestyrelsen ser på hele tiden, hver gang vi har bestyrelsesmøde. Men det er ikke på tegnebrættet,” svarer formanden.

NNIT’s aktiekurs er styrtdykket fra det i forvejen rekordlave niveau, som den lå på i dagen op til katastrofeudmeldingerne fra selskabet.

Det kan du læse mere om her: Dagen før vigtig meddelelse: NNIT-aktien når laveste niveau nogensinde - NNIT er blevet mere end fire milliarder kroner mindre værd på tre år.

Lige nu ligger aktiekursen på kurs 72,9, hvilket værdifastsætter NNIT til den laveste værdi nogensinde, nemlig blot 1,8 milliarder kroner.

NNIT's ejere har således siden tirsdag eftermiddag tabt mere end 600 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere