Artikel top billede

NNIT-formand freder direktør Per Kogut: Fyring er ‘ikke på tegnebrættet’ trods kæmpe-krise

NNIT’s bestyrelsesformand Carsten Dilling freder NNIT’s topchef, Per Kogut, selv om selskabet er røget ind i sin mest alvorlige krise nogensinde.

NNIT’s topchef, Per Kogut, behøver ikke frygte en fyreseddel, selv om NNIT er røget ind i den hidtil mest alvorlige krise.

Selskabets bestyrelsesformand, Carsten Dilling, siger til Finans, at NNIT’s bestyrelse har ‘fuld tillid’ til, at Per Kogut fortsat er den rette mand på posten.

Udmeldingen kommer, efter NNIT er røget ud i den værste krise i selskabets historie med stærkt faldende resultater og kæmpekunder, der opsiger aftaler.

Det kan du læse mere om her: Overblik: Katastrofe-døgnet, der ændrede alt for NNIT

Per Kogut har stået i spidsen for NNIT i 12 år, hvilket i sig selv er lang tid som øverste chef for et selskab af denne størrelse - ikke mindst i en tid, hvor der er brug for en turn around efter en længere periode med stabil vækst.

Finans spørger Carsten Dilling om, hvorvidt NNIT-bestyrelsen har ‘tænkt tanken’ om at få en ny topchef ind efter 12 år med samme mand på posten.

“Det er klart, det er noget bestyrelsen ser på hele tiden, hver gang vi har bestyrelsesmøde. Men det er ikke på tegnebrættet,” svarer formanden.

NNIT’s aktiekurs er styrtdykket fra det i forvejen rekordlave niveau, som den lå på i dagen op til katastrofeudmeldingerne fra selskabet.

Det kan du læse mere om her: Dagen før vigtig meddelelse: NNIT-aktien når laveste niveau nogensinde - NNIT er blevet mere end fire milliarder kroner mindre værd på tre år.

Lige nu ligger aktiekursen på kurs 72,9, hvilket værdifastsætter NNIT til den laveste værdi nogensinde, nemlig blot 1,8 milliarder kroner.

NNIT's ejere har således siden tirsdag eftermiddag tabt mere end 600 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere