Artikel top billede

NNIT-formand freder direktør Per Kogut: Fyring er ‘ikke på tegnebrættet’ trods kæmpe-krise

NNIT’s bestyrelsesformand Carsten Dilling freder NNIT’s topchef, Per Kogut, selv om selskabet er røget ind i sin mest alvorlige krise nogensinde.

NNIT’s topchef, Per Kogut, behøver ikke frygte en fyreseddel, selv om NNIT er røget ind i den hidtil mest alvorlige krise.

Selskabets bestyrelsesformand, Carsten Dilling, siger til Finans, at NNIT’s bestyrelse har ‘fuld tillid’ til, at Per Kogut fortsat er den rette mand på posten.

Udmeldingen kommer, efter NNIT er røget ud i den værste krise i selskabets historie med stærkt faldende resultater og kæmpekunder, der opsiger aftaler.

Det kan du læse mere om her: Overblik: Katastrofe-døgnet, der ændrede alt for NNIT

Per Kogut har stået i spidsen for NNIT i 12 år, hvilket i sig selv er lang tid som øverste chef for et selskab af denne størrelse - ikke mindst i en tid, hvor der er brug for en turn around efter en længere periode med stabil vækst.

Finans spørger Carsten Dilling om, hvorvidt NNIT-bestyrelsen har ‘tænkt tanken’ om at få en ny topchef ind efter 12 år med samme mand på posten.

“Det er klart, det er noget bestyrelsen ser på hele tiden, hver gang vi har bestyrelsesmøde. Men det er ikke på tegnebrættet,” svarer formanden.

NNIT’s aktiekurs er styrtdykket fra det i forvejen rekordlave niveau, som den lå på i dagen op til katastrofeudmeldingerne fra selskabet.

Det kan du læse mere om her: Dagen før vigtig meddelelse: NNIT-aktien når laveste niveau nogensinde - NNIT er blevet mere end fire milliarder kroner mindre værd på tre år.

Lige nu ligger aktiekursen på kurs 72,9, hvilket værdifastsætter NNIT til den laveste værdi nogensinde, nemlig blot 1,8 milliarder kroner.

NNIT's ejere har således siden tirsdag eftermiddag tabt mere end 600 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.