Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Stifter af Fullrate og Hiper trækker sig fra telebranchen

Stig Myken, der har været med til at stifte både Fullrate og Hiper, trækker sig ud af telebranchen efter succesfuldt salg til TDC.

Teleiværksætteren Stig Myken trækker sig helt ud ad telebranchen med overdragelsen af posten som CEO for Hiper til Mads Hein, fortæller han til ITWatch

Hiper meddelte torsdag, at selskabet indsætter Mads Hein som ny topchef, hvilket du kan læse mere om her: Bredbåndsselskabet Hiper får ny topchef: Han afløser stifter Stig Myken.

“Min plan er sådan set at trække mig tilbage fra telebranchen efter mere end 20 års tro tjeneste. Jeg kommer til at starte en ny fase op, hvor jeg vil arbejde meget mere med bestyrelsesarbejde i små startup-selskaber og eventuelt firmaer, som står overfor transformationsprocesser,” siger Stig Myken til mediet.

Stig Myken har haft succes med hele to gange at opbygge et teleselskab og efterfølgende sælge det til TDC.

Første gang var med Fullrate, som han sammen med Nicolai Lamborg og Peter Mægbæk solgte til TDC i 2009.

Siden etablerede Stig Myken og Nicolai Lamborg bredbåndsselskabet Hiper, som de solgte til TDC i efteråret.

Peter Mægbæk har også siden solgt Plenti til TDC.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere