Artikel top billede

Stifter af Fullrate og Hiper trækker sig fra telebranchen

Stig Myken, der har været med til at stifte både Fullrate og Hiper, trækker sig ud af telebranchen efter succesfuldt salg til TDC.

Teleiværksætteren Stig Myken trækker sig helt ud ad telebranchen med overdragelsen af posten som CEO for Hiper til Mads Hein, fortæller han til ITWatch

Hiper meddelte torsdag, at selskabet indsætter Mads Hein som ny topchef, hvilket du kan læse mere om her: Bredbåndsselskabet Hiper får ny topchef: Han afløser stifter Stig Myken.

“Min plan er sådan set at trække mig tilbage fra telebranchen efter mere end 20 års tro tjeneste. Jeg kommer til at starte en ny fase op, hvor jeg vil arbejde meget mere med bestyrelsesarbejde i små startup-selskaber og eventuelt firmaer, som står overfor transformationsprocesser,” siger Stig Myken til mediet.

Stig Myken har haft succes med hele to gange at opbygge et teleselskab og efterfølgende sælge det til TDC.

Første gang var med Fullrate, som han sammen med Nicolai Lamborg og Peter Mægbæk solgte til TDC i 2009.

Siden etablerede Stig Myken og Nicolai Lamborg bredbåndsselskabet Hiper, som de solgte til TDC i efteråret.

Peter Mægbæk har også siden solgt Plenti til TDC.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere