Artikel top billede

En sur gammel it-sikkerhedschef taler ud: Hvorfor har I ikke mere styr på kulturen?

Podcast: Hardware og software er alt sammen meget fint, når cybertruslerne skal stoppes. Men ifølge Ken Bonefeld Nielsen er sikkerhedskulturen mindst lige så vigtig - og desværre ofte totalt overset. Det risikerer at koste på bunden - så lyt med og hør hvordan du kan skabe en bedre sikkerhedskultur.

It-sikkerhed handler for det meste om computere, om hackere og om trusler, der kan opgøres i bits og bytes.

Men spørger du sikkerhedsrådgiver og tidligere global sikkerhedschef for Sony Mobile Ken Bonefeld Nielsen er det kun halvdelen af historien.

For it-sikkerhed handler ikke kun om it.

Det handler også om at skabe en sikkerhedskultur, der handler om ordentlighed helt ude på parkeringspladsen, om at få ledelsen til at bakke op og om, at it-sikkerhed også er sjovt og spændende.

Så lyt med når vi sammen med Ken Bonefeld finder vi frem til de vigtigste ingredienser, der skal til for at skabe en stærk sikkerhedskultur.

Dette er anden episode af Security Central. I første episode talte vi om hvilke trusler danske virksomheder reelt står over for. Den episode finder du her.

Værter er chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen, og Thomas Damsgaard, Head of Enterprise for Norden og Benelux hos Kaspersky.

Husk også du kan abonnere på Security Central på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.