Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

En sur gammel it-sikkerhedschef taler ud: Hvorfor har I ikke mere styr på kulturen?

Podcast: Hardware og software er alt sammen meget fint, når cybertruslerne skal stoppes. Men ifølge Ken Bonefeld Nielsen er sikkerhedskulturen mindst lige så vigtig - og desværre ofte totalt overset. Det risikerer at koste på bunden - så lyt med og hør hvordan du kan skabe en bedre sikkerhedskultur.

It-sikkerhed handler for det meste om computere, om hackere og om trusler, der kan opgøres i bits og bytes.

Men spørger du sikkerhedsrådgiver og tidligere global sikkerhedschef for Sony Mobile Ken Bonefeld Nielsen er det kun halvdelen af historien.

For it-sikkerhed handler ikke kun om it.

Det handler også om at skabe en sikkerhedskultur, der handler om ordentlighed helt ude på parkeringspladsen, om at få ledelsen til at bakke op og om, at it-sikkerhed også er sjovt og spændende.

Så lyt med når vi sammen med Ken Bonefeld finder vi frem til de vigtigste ingredienser, der skal til for at skabe en stærk sikkerhedskultur.

Dette er anden episode af Security Central. I første episode talte vi om hvilke trusler danske virksomheder reelt står over for. Den episode finder du her.

Værter er chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen, og Thomas Damsgaard, Head of Enterprise for Norden og Benelux hos Kaspersky.

Husk også du kan abonnere på Security Central på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.
Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.