Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Lone Juul Dransfeldt Christensen er certificeret hacker, nu gør hun B&O's produkter sikrere

Podcast: It-sikkerhed er i alt for høj grad en defensiv strategi hos danske virksomheder. Så lyt med på denne episode af Security Central hvor vi går fra forsvar til angreb – og hører hvorfor det giver god mening, også økonomisk, at hacke sig selv.

It-sikkerhed er i alt for høj grad en defensiv strategi hos danske virksomheder.

Det betyder at mange virksomheder køber sikkerhedsforanstaltninger eller opdaterer software uden at teste om løsningerne nu også virker.

Spørger du Lone Juul Dransfeldt Christensen så er resultatet, at virksomhederne går rundt med en falsk tryghed om at alt er som det skal være.

Og det er det ofte ikke.

Det ved Lone Juul Dransfeldt Christensen for hun er certificeret hacker og har arbejdet for både konsulenthuse og store it-virksomheder med at teste huller i virksomheders it-sikkerhed. Senest for B&O hvor Lone arbejder som sikkerhedsarkitekt.

Så lyt med på denne episode af Security Central hvor vi går fra forsvar til angreb – og hører hvorfor det giver god mening, også økonomisk, at hacke sig selv.

Dette er sjette episode af Security Central. Du kan finde en oversigt over alle episoderne her.

Værter er chefredaktør for Computerworld, Lars Jacobsen og Thomas Damsgaard, Head of Enterprise for Norden og Benelux hos Kaspersky.

Husk også du kan abonnere på Security Central på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.