Artikel top billede

Lone Juul Dransfeldt Christensen er certificeret hacker, nu gør hun B&O's produkter sikrere

Podcast: It-sikkerhed er i alt for høj grad en defensiv strategi hos danske virksomheder. Så lyt med på denne episode af Security Central hvor vi går fra forsvar til angreb – og hører hvorfor det giver god mening, også økonomisk, at hacke sig selv.

It-sikkerhed er i alt for høj grad en defensiv strategi hos danske virksomheder.

Det betyder at mange virksomheder køber sikkerhedsforanstaltninger eller opdaterer software uden at teste om løsningerne nu også virker.

Spørger du Lone Juul Dransfeldt Christensen så er resultatet, at virksomhederne går rundt med en falsk tryghed om at alt er som det skal være.

Og det er det ofte ikke.

Det ved Lone Juul Dransfeldt Christensen for hun er certificeret hacker og har arbejdet for både konsulenthuse og store it-virksomheder med at teste huller i virksomheders it-sikkerhed. Senest for B&O hvor Lone arbejder som sikkerhedsarkitekt.

Så lyt med på denne episode af Security Central hvor vi går fra forsvar til angreb – og hører hvorfor det giver god mening, også økonomisk, at hacke sig selv.

Dette er sjette episode af Security Central. Du kan finde en oversigt over alle episoderne her.

Værter er chefredaktør for Computerworld, Lars Jacobsen og Thomas Damsgaard, Head of Enterprise for Norden og Benelux hos Kaspersky.

Husk også du kan abonnere på Security Central på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.Premium
Sådan får du innovationen til at blomstre i din virksomhed: "Det bliver gjort forkert i 90 procent af tilfældene"
For at ramme plet med digitale løsninger er innovation afgørende, og det flyvske begreb er noget, der bør gribes systematisk an. "Innovation er ikke lig med post-its. Man skal både arbejde med kulturen, tankegangen og værktøjskassen," siger Thomas Ove Rasmussen, innovationsdirektør i Trifork.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.