Artikel top billede

Podcast: De farlige målrettede angreb lever i bedste velgående

Podcast: Research viser, at der ofte går måneden før de typiske målrettede angreb opdages. I denne episode af Security Central fokuserer vi derfor på hvor stor truslen er fra de målrettede angreb, hvad de går efter og hvordan du kan komme dem til livs – eller i det mindste opdage dem hurtigere.

Mange af de kendte cyber-trusler rammer ofte tilfældige virksomheder. Og så er der de mere målrettede angreb, der går efter specifikke brancher, firmaer eller enkeltpersoner.

Nogle af dem mærker du med det samme. Men research viser, at der ofte går måneder, før de typiske målrettede angreb opdages.

I denne episode af Security Central fokuserer vi på, hvor stor truslen fra de målrettede angreb er, hvad de typisk går efter, og hvordan du kan komme dem til livs – eller i det mindste opdage dem hurtigere.

Det ved denne episodes gæst, Henrik Larsen, en del om. For han har de seneste fire år været chef for Danish Computer Security Incident Response Team – eller bare DKCERT.

Dette er niende episode af Security Central. Du kan finde en oversigt over alle episoderne her.

Værter er chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen, og Thomas Damsgaard, Head of Enterprise for Norden og Benelux hos Kaspersky.

Husk også du kan abonnere på Security Central på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.