Artikel top billede

Teledataskandalen får Rigspolitiet til at skifte ud i ledelsen

Den omfattende teledataskandale har fået konsekvenser for ledelsen i Politiet. Nu er direktøren for den afdeling, der har ansvaret for data, blevet udskiftet.

Som en konsekvens af teledataskandalen har Rigspolitiet nu skiftet ud i ledelsen.

Det drejer sig om politidirektør John Vestergaard, der indtil videre har siddet med det overordnede ansvar for den afdeling, der sidder med teledataen, som er blevet flyttet fra sin post.

Det skriver DR.dk.

Hans stilling er nu overgået til politidirektør Lene Frank.

"Der er den 19. august sket indlån af politidirektør i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Lene Frank, til Rigspolitiet, hvor hun midlertidigt vil varetage stillingen som politidirektør i Politiområdet. Politidirektør John Vestergaard vil, ligeledes midlertidigt, varetage en række strategiske projekter i Koncernstyring," oplyser Rigspolitiets presseafdeling til DR.

Rigspolitiet har valgt ikke at uddybe omrokereringen yderligere.

Udmeldingen kom samtidig med at Rigsadvokaten har meldt ud, at teledata i den kommende tid ikke længere må bruges i retssager.

Det kan du læse mere om her: Offentlige anklagere stopper omgående med at anvende teledata i retssager efter nye ‘alvorlige oplysninger'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere