Artikel top billede

Dansk Bank endelig klar med Apple Pay efter flere måneders ventetid

Danske Bank har netop lanceret Apple Pay til bankens privat- og erhverskunder. Det sker over fire måneder efter, at banken var ude at fortælle, at løsningen "snart" ville blive tilgængelig.

Fra i dag, 20. august, kan kunderne i Danske Bank nu benytte Apple Pay.

Det skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

Banken var allerede ude 2. april at fortælle, at nu ville Apples mobile betalingsløsning, Apple Pay, "snart" lanceres for bankens kunder.

Nu er løsningen så blevet præsenteret mere end fire måneder efter udmeldingen.

Det betyder, at bankens privat- og erhvervskunder nu kan bruge løsningen på iPhone, iPad, Apple Watch og Mac til at betale på nettet, via apps og i butikker, der tager imod kontaktløse kort.

"Vi er glade for i dag at kunne tilføje Apple Pay som del af vores brede udvalg af nyere betalingsløsninger. Vi ser frem til at følge, hvordan Danske Banks kunder tager imod Apple Pay, og hvordan markedet generelt udvikler sig inden for dette område," skriver Katrine Mittens, head of payments and new ventures hos Danske Bank, i en nyhed.

Danske Banks kunder har måtte vente i længere tid, da banken nedprioriterede løsningen til fordel for sin egen mobilbanksløsning.

Det skrev Berlingske 12. august.

Her forklarede banken til avisen, at udrulningen af Apple Pay gik efter planen, men at det var et spørgsmål om prioritering.

"Når vi udvikler ting, har det været en klar prioritering – også sammen med vores kunder – at sige: Hvad har været det vigtigste, vi fik lavet? Og med det store fokus vi også har på vores nye mobilbank, så har vi vidst, at vi gerne skulle have Apple Pay, men hvis du kigger et år tilbage, har det ikke været det, der hastede mest, og der hvor vi skulle lægge vægten," sagde Line Munkholm Haukrogh, chef for digital kanaludvikling i Danske Bank til avisen.

Danske Bank har langt fra været i front, hvad angår lanceringen af Apple Pay. Der er i forvejen mere end 60 danske betalingsformidlere, der har taget løsningen i brug.

Det kan du læse mere om her: Danske Bank nedprioriterer Apple Pay til fordel for egen digital løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere