Artikel top billede

Dansk Bank endelig klar med Apple Pay efter flere måneders ventetid

Danske Bank har netop lanceret Apple Pay til bankens privat- og erhverskunder. Det sker over fire måneder efter, at banken var ude at fortælle, at løsningen "snart" ville blive tilgængelig.

Fra i dag, 20. august, kan kunderne i Danske Bank nu benytte Apple Pay.

Det skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

Banken var allerede ude 2. april at fortælle, at nu ville Apples mobile betalingsløsning, Apple Pay, "snart" lanceres for bankens kunder.

Nu er løsningen så blevet præsenteret mere end fire måneder efter udmeldingen.

Det betyder, at bankens privat- og erhvervskunder nu kan bruge løsningen på iPhone, iPad, Apple Watch og Mac til at betale på nettet, via apps og i butikker, der tager imod kontaktløse kort.

"Vi er glade for i dag at kunne tilføje Apple Pay som del af vores brede udvalg af nyere betalingsløsninger. Vi ser frem til at følge, hvordan Danske Banks kunder tager imod Apple Pay, og hvordan markedet generelt udvikler sig inden for dette område," skriver Katrine Mittens, head of payments and new ventures hos Danske Bank, i en nyhed.

Danske Banks kunder har måtte vente i længere tid, da banken nedprioriterede løsningen til fordel for sin egen mobilbanksløsning.

Det skrev Berlingske 12. august.

Her forklarede banken til avisen, at udrulningen af Apple Pay gik efter planen, men at det var et spørgsmål om prioritering.

"Når vi udvikler ting, har det været en klar prioritering – også sammen med vores kunder – at sige: Hvad har været det vigtigste, vi fik lavet? Og med det store fokus vi også har på vores nye mobilbank, så har vi vidst, at vi gerne skulle have Apple Pay, men hvis du kigger et år tilbage, har det ikke været det, der hastede mest, og der hvor vi skulle lægge vægten," sagde Line Munkholm Haukrogh, chef for digital kanaludvikling i Danske Bank til avisen.

Danske Bank har langt fra været i front, hvad angår lanceringen af Apple Pay. Der er i forvejen mere end 60 danske betalingsformidlere, der har taget løsningen i brug.

Det kan du læse mere om her: Danske Bank nedprioriterer Apple Pay til fordel for egen digital løsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere