Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Apple tæt på at indgå aftale med ny leverandør af skærme til iPhone

Apple er tæt på at på at indgå leverandøraftale med stor-producent af smartphone-skærme til iPhone.

Apple er i de afsluttende faser i test af skærme produceret af den kinesiske skærm-producent Boe Technology Group, som meget vel kan komme til at levere skærme til kommende iPhones.

Ifølge den japanske erhvervsavis Nikkei Asian Review er Apple for tiden godt i gang med ‘aggressivt at teste’ Boes skærme, som Apple har kig på som leverandør af kommende OLED-skærme.

Ifølge den japanske avis ønsker Apple dels at skrue ned for de penge, som selskabet bruger på skærme, dels at mindske sin afhængighed af sydkoreanske Samsung, som i dag er Apples hovedleverandør af OLED-skærme.

Ifølge amerikanske medier er Samsungs OLED-skærm i dag den dyreste del i iPhone XS og XS Max.

Her vil Apple med en aftale med Boe kunne presse Samsung på pris.

Leverer skærme til iPad og MacBook

Boe er i dag blandt verdens største producent af store LCD-skærme og leverer i dag allerede LCD-skærmene til Apples iPad- og MacBook-computere.

Ifølge avisen satser det kinesiske firma nu målrettet på også at opnår en førende position på markedet for OLED-paneler, der i disse år vokser kraftigt.

Nikkei Asian Review skriver, at Boe for tiden har en enkelt fabrik, der producerer de avancerede skærme, men at selskabet er godt i gang med at opføre en ny fabrik til den kommende produktion.

Avisen skriver, at Apple også overvejer LG som mulig levernadør af OLED-skærme til kommende iPhones.

LG leverer i dag OLED-skærmene til Apple Watch.

Apple ventes at indføre OLED-skærme på alle selskabets produkter fra 2020.

Det kan du læse mere om her: Apple på vej med stort skifte i skærmteknologi: Næste år får alle nye iPhones OLED-skærme

Læs også:

Apple på vej til at fuldende stort skifte i iPhone-teknologi: Til næste år kan det være slut med LCD-skærme

Apple klar med nyt iPhone-styresystem: Få et overblik over de fedeste features
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.