Artikel top billede

Twitters CEO hacket - udsendte pludselig racistiske tweets: Måske offer for 'SIM-swapping'

Twitters topchef og - stifter Jack Dorsey har fået hacket sin twitter-konto.

Der findes mange højt profilerede brugere af Twitter, men ikke mange slår selskabets øverste chef, Jack Dorsey, der under Twitter-navnet '@jack' har omkring fire millioner følgere.

Det har derfor vakt en del opsigt, at Jack Dorseys egen Twitter-konto i weekenden blev hacket og overtaget af indtil videre ukendte gerningsmænd.

De nåede at udsende en række tweets og re-tweets via Jack Dorseys konto, inden sikkerhedshullet blev lukket igen efter en times tid.

Eksempelvis hed det i et tweet udsendt i topchefens navn, at Adolf Hitler var uskyldig, mens andre indeholdte forskellige nedsættende kommentarer om både sorte og jøder.

Hackerne nåede også at udsende et tweet i topchefens navn med besked om, at der var blevet fundet en bombe i Twitters hovedkvarter.

Ifølge Twitter kom hackerne ind via det telefonnummer, der er forbundet med Jack Dorseys Twitter-konto.

Dette telefonnummer blev komprommiteret på grund af en sikkerhedsbrist hos Jack Dorseys telefon-leverandør.

Ifølge sikkerhedsmanden Brian Krebs ser det ifølge Reuters ud til, at Jack Dorsey blev offer for såkaldt SIM-swapping, hvor hackere snyder sig til at få udleveret SIM-kort til andres telefoner.

Det er ikke altid særligt svært - heller ikke herhjemme.

Det kan du læse mere om her: Danske telebutikker udleverer dit sim-kort til fremmede brugere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.