Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Foto: Arkiv

Sammenlægning af it-systemer skaber telefonkaos hos dansk forsikringsselskab

Du er nummer 100 i køen. Den meddelelse har kunder hos et dansk forsikringsselskab oplevet at få, når de har ringet til selskabet. Forklaringen skal findes i et nyt it-system.

En sammenlægning af en række ældre it-systemer har skabt store problemer hos det danske forsikringsselskab LB forsikring. Det skriver it-mediet Version2.

Ifølge Version2 har sammenlægningen af it-systemerne betydet, at der er blevet sendt fejlagtige og misvisende breve ud til selskabets 400.000 medlemmer, hvilket blandt andet har affødt voldsomme telefonkøer og mange mailhenvendelser.

Kunder meddeler eksempelvis ifølge selskabets Trustpilot-side, at der har været mere end 100 personer i kø før dem, når de har ringet til selskabets kundeservice.

”Grunden til at der er så mange der ringer er, at der grundet migreringsfasen er en del medlemmer, der modtager breve med et nyt medlemsnr og info om, at vi får nyt system. Det har skabt flere opkald end forventet og derfor har vi været nødt til at få ekstra personale, så ventetiden på telefonen kan nedbringes,” siger Christophe Kirkegaard, der er sektionsdirektør med ansvar for kommunikations og marketing hos LB Forsikring, til Version2.

LB Forsikring gik ifølge Version2 live med det nye system, der baserer sig på standardforsikringssystemet IDIT fra producenten Sapiens, i november 2018, og de sidste medlemmer blev overflyttet til det nye system i juni 2018.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere