Artikel top billede

Foto: Arkiv

Sammenlægning af it-systemer skaber telefonkaos hos dansk forsikringsselskab

Du er nummer 100 i køen. Den meddelelse har kunder hos et dansk forsikringsselskab oplevet at få, når de har ringet til selskabet. Forklaringen skal findes i et nyt it-system.

En sammenlægning af en række ældre it-systemer har skabt store problemer hos det danske forsikringsselskab LB forsikring. Det skriver it-mediet Version2.

Ifølge Version2 har sammenlægningen af it-systemerne betydet, at der er blevet sendt fejlagtige og misvisende breve ud til selskabets 400.000 medlemmer, hvilket blandt andet har affødt voldsomme telefonkøer og mange mailhenvendelser.

Kunder meddeler eksempelvis ifølge selskabets Trustpilot-side, at der har været mere end 100 personer i kø før dem, når de har ringet til selskabets kundeservice.

”Grunden til at der er så mange der ringer er, at der grundet migreringsfasen er en del medlemmer, der modtager breve med et nyt medlemsnr og info om, at vi får nyt system. Det har skabt flere opkald end forventet og derfor har vi været nødt til at få ekstra personale, så ventetiden på telefonen kan nedbringes,” siger Christophe Kirkegaard, der er sektionsdirektør med ansvar for kommunikations og marketing hos LB Forsikring, til Version2.

LB Forsikring gik ifølge Version2 live med det nye system, der baserer sig på standardforsikringssystemet IDIT fra producenten Sapiens, i november 2018, og de sidste medlemmer blev overflyttet til det nye system i juni 2018.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere