Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Apple kritiseres for at favorisere egne apps: Nu har selskabet ændret algoritmen i App Store

Apple, der har været beskyldt for at favorisere egne produkter i App Store, har nu ændret algoritmen, så apps fra konkurrerende udviklere bliver mere synlige.

Den amerikanske tech-gigant Apple har været under beskydning fra flere fronter, der anklager selskabet for at favorisere egenudviklede produkter i App Store.

Men nu har Apple ændret algoritmen, så andre udviklere bliver mere synlige i søgningerne.

Det skriver CNBC.

To af Apples ledende medarbejdere sagde i et interview til New York Times mandag, at ændringerne ikke sker fordi, der skulle rettes en "fejl". Tværtimod sker ændringen på Apples egen beskostning for at hjælpe andre udviklere, skriver mediet.

Den svenske musiktjeneste Spotify var blandt andet ude i sommeren 2019 og anklage Apple for misbruge sin position og fremhæve Apple Music over andre tjenester.

Spotify klagede til de europæiske konkurrencemyndigheder med Margrethe Vestager i spidsen, som nu har igangsat en undersøgelse af Apple.

Det kan du læse mere om her: Vestager vil kigge Apple i sømmene efter Spotify-klage
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere