Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

Sådan skal dansk top-CIO spare Pandora for 200 millioner om året: Vil gå fra 60 til en håndfuld it-leverandører på 18 måneder

Interview: På halvandet år skal Pandora-CIO Peter Cabello Holmberg spare op mod 30 procent af smykkegigantens årlige it-budget. Det sker ved at nedbringe antallet af it-leverandører fra 60 til en håndfuld. Og kun få af Pandoras nuværende it-leverandører overlever.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvordan Peter Cabello Holmberg skal spare op mod 30 procent af Pandoras årlige it-budget fra 2021
  • Bliv klogere på hvordan Pandora-CIO'en på ganske kort tid skal nedbringe antallet af leverandører fra 60 til en håndfuld
  • Find ud af hvorfor Pandora afbrød samarbejdet med NNIT
  • Tjek hvilke leverandører Pandora gerne vil samarbejde med i fremtiden
  • Se hvordan Peter Cabello Holmberg har udskiftet hele sit it-ledelsesteam på syv mand
2.640
13:15 min
Da den danske smykkegigant Pandora 8. juli meddelte, at selskabet havde droppet sin store outsourcing-aftale med NNIT, markerede det samtidig startskuddet på en ny virkelighed for it-organisationen i Pandora.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.