Artikel top billede

Fullrate ramt af telefon-nedbrud for anden dag i træk - endnu uvist hvornår problemet er løst

Kunder hos internet- og teleselskabet Fullrate har siden onsdag været ramt af telefonproblemer.

Den danske internet- og telefonudbyder Fullrate er på anden dag ramt af nedbrud.

Det oplyser selskabet klokken 11.28 i en sms-besked til sine kunder.

”Lige nu kan du desværre opleve problemer med indgående kald på din fastnettelefoni. Vi beklager eventuelle gener problemer har medført. Vi vender tilbage med en opdatering hurtigt muligt,” skriver Fullrate til kunderne.

Ifølge Fullrates driftsstatus har problemerne stået på i næsten et døgn.

Klokken 16.45 torsdag 11. september oplyser selskabet således første gang, at der er problemer fastnettelefoni og viderestilling, og klokken 06.35 torsdag morgen meddeler selskabet, at problemer er løst.

Men cirka tre timer senere oplyser selskabet igen, at der ”fortsat" er problemer med indgående telefonopkald

TDC, der ejer Fullrate, oplyser til Computerworld, at selskabet på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse, hvad årsagen til problemet er, eller hvornår det forventes løst.

Læs hele TDC's forklaring her: TDC efter næsten et døgn med telefon-problemer: "Vi er i øjeblikket ved at undersøge, hvad årsagen er til problemet"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere