Artikel top billede

Fullrate ramt af telefon-nedbrud for anden dag i træk - endnu uvist hvornår problemet er løst

Kunder hos internet- og teleselskabet Fullrate har siden onsdag været ramt af telefonproblemer.

Den danske internet- og telefonudbyder Fullrate er på anden dag ramt af nedbrud.

Det oplyser selskabet klokken 11.28 i en sms-besked til sine kunder.

”Lige nu kan du desværre opleve problemer med indgående kald på din fastnettelefoni. Vi beklager eventuelle gener problemer har medført. Vi vender tilbage med en opdatering hurtigt muligt,” skriver Fullrate til kunderne.

Ifølge Fullrates driftsstatus har problemerne stået på i næsten et døgn.

Klokken 16.45 torsdag 11. september oplyser selskabet således første gang, at der er problemer fastnettelefoni og viderestilling, og klokken 06.35 torsdag morgen meddeler selskabet, at problemer er løst.

Men cirka tre timer senere oplyser selskabet igen, at der ”fortsat" er problemer med indgående telefonopkald

TDC, der ejer Fullrate, oplyser til Computerworld, at selskabet på nuværende tidspunkt ikke kan oplyse, hvad årsagen til problemet er, eller hvornår det forventes løst.

Læs hele TDC's forklaring her: TDC efter næsten et døgn med telefon-problemer: "Vi er i øjeblikket ved at undersøge, hvad årsagen er til problemet"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere