Artikel top billede

Bilagscan får tilført 15 millioner kroner i ny kapital

Den danske iværksætter Toke Kruse henter en ny investering på 15 millioner kroner til sit selskab Bilagscan. Pengene skal bruges på en ny offensiv i udlandet.

Den danske iværksætter Toke Kruse får tilført 15 millioner kroner til sin virksomhed Bilagscan. Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen kommer de ni af millionerne kroner fra investeringsfirmaet JSBJ Capital, der er ejet Joachim Harding Spangsberg og Bent Bang-Jensen.

I selskabets øvrige ejerkreds finder vi Saxo Banks medstifter Lars Seier Christensen og Navision-medstifteren Preben Damgaard, og den nye investor Bent Bang-Jensen forklarer, at Preben Damgaards engagement er en medvirkende årsag til hans investering:

”Han om nogen kender jo til det her og er en interessant spiller inden for alt, der har med det her at gøre. Det er også noget, man vurderer, når man går ind i noget," siger Bent Bang-Jensen.

Skal markedsføres som paperflow

Til Børsen forklarer Toke Kruse, at pengene skal bruges til en offensiv på det engelske marked, hvor Bilagsscan skal markedsføres under navnet Paperflow. I forbindelse med kapitaltilførelsen træder Toke Kruse selv tilbage som administrerende direktør i selskabet. En rolle der overtages af Dan Rose Johansen.

Investeringen i Bilagscan kommer blot få uger efter, at Toke Kruse solgt sit regnskabsprogram Billy til det danske selskab Ageras for et to-cifret millionbeløb.

Dengang forlød det fra Toke Kruse, at han nu vil investere en del af den nyvundne formue i sine øvrige virksomheder. Herunder Bilagscan.

”Jeg ejer en række andre virksomheder, som jeg gerne vil investere i. Nu har jeg rigtigt, rigtigt mange penge, og jeg vil investere heftigt i Salary og Bilagsscan. Salget betyder, at jeg nu kan løfte mit investeringsafkast med en faktor fem og sprede min risiko over flere virksomheder.”

Læs også: Her er Toke Kruses plan efter salget af Billy: "Nu har jeg rigtigt, rigtigt mange penge, og jeg vil investere heftigt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.