Artikel top billede

Bilagscan får tilført 15 millioner kroner i ny kapital

Den danske iværksætter Toke Kruse henter en ny investering på 15 millioner kroner til sit selskab Bilagscan. Pengene skal bruges på en ny offensiv i udlandet.

Den danske iværksætter Toke Kruse får tilført 15 millioner kroner til sin virksomhed Bilagscan. Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen kommer de ni af millionerne kroner fra investeringsfirmaet JSBJ Capital, der er ejet Joachim Harding Spangsberg og Bent Bang-Jensen.

I selskabets øvrige ejerkreds finder vi Saxo Banks medstifter Lars Seier Christensen og Navision-medstifteren Preben Damgaard, og den nye investor Bent Bang-Jensen forklarer, at Preben Damgaards engagement er en medvirkende årsag til hans investering:

”Han om nogen kender jo til det her og er en interessant spiller inden for alt, der har med det her at gøre. Det er også noget, man vurderer, når man går ind i noget," siger Bent Bang-Jensen.

Skal markedsføres som paperflow

Til Børsen forklarer Toke Kruse, at pengene skal bruges til en offensiv på det engelske marked, hvor Bilagsscan skal markedsføres under navnet Paperflow. I forbindelse med kapitaltilførelsen træder Toke Kruse selv tilbage som administrerende direktør i selskabet. En rolle der overtages af Dan Rose Johansen.

Investeringen i Bilagscan kommer blot få uger efter, at Toke Kruse solgt sit regnskabsprogram Billy til det danske selskab Ageras for et to-cifret millionbeløb.

Dengang forlød det fra Toke Kruse, at han nu vil investere en del af den nyvundne formue i sine øvrige virksomheder. Herunder Bilagscan.

”Jeg ejer en række andre virksomheder, som jeg gerne vil investere i. Nu har jeg rigtigt, rigtigt mange penge, og jeg vil investere heftigt i Salary og Bilagsscan. Salget betyder, at jeg nu kan løfte mit investeringsafkast med en faktor fem og sprede min risiko over flere virksomheder.”

Læs også: Her er Toke Kruses plan efter salget af Billy: "Nu har jeg rigtigt, rigtigt mange penge, og jeg vil investere heftigt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere