Artikel top billede

Demant på vej med nedjustering efter hackerangreb: Kan komme til at koste selskabet en halv milliard kroner

Hackerangrebet mod Demant kan komme til at koste selskabet mere end en halv milliard kroner. Analytikere venter snarlig nedjustering.

Det store hacker-angreb, der for to uger siden ramte Demant, kan komme til at koste selskabet dyrt.

Analytikere vurderer over for MedWatch, at det er uundgåeligt, at Demant inden længe vil nedjustere forventningerne til resultatet for hele året.

“Demant var allerede i en situation, hvor selskabet skulle løbe stærkt i årets sidste seks måneder for ikke at skulle nedjustere. Man skulle jo eksekvere til nærmest perfektion for at indfri de forventninger til helåret, man havde før angrebet,” siger analytiker i Alm. Brand Markets, Michael Friis Jørgensen.

Det sker efter, at Demant tirsdag meddelte, at selskabet fortsat ikke har fuld adgang til kritiske it-systemer.

Det kan du læse mere om her: Demant mangler fortsat fuld adgang til kritiske it-systemer to uger efter angreb: Her er status på det omfattende cyberangreb.

Demant taber på grund af angrebet store summer i tabt omsætning hver eneste dag.

Det er tidligere blevet vurderet, at Demant omsætter for omkring 70 millioner kroner om dagen, hvis alt kører på skinner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere