Mozilla trykker på speederen: Vil frigive ny release af Firefox hver fjerde uge

Fremover kommer der ny relase af Firefox hver fjerde uge, meddeler Mozilla. Se hvorfor her.

Mozilla skruer kraftigt op for udgivelseskadencen af Firefox-browseren: Fremover vil selskabet udsende en ny release af Firefox hver fjerde uge.

Dermed øger Mozilla tempoet yderligere i udsendelsen af releases af Firefox, som allerede er ret højt.

Mozilla har nemlig siden 2011 haft en model, hvor selskabet udsender en ny release af Firefox cirka hver ottende uge.

Før det blev der udsendt en ny version cirka en gang om året, men fremkomsten af ikke mindst Googles Chrome gjorde, at Mozilla var nødt til at oppe sig for at følge med.

Fra og med nummer 74
Tempo-skiftet vil blive gennemført fra og med Firefox 74, der ventes lanceret til marts 2020.

“Vi justerer vores kadence for at øge vores agilitet og føre nye features frem hurtigere,” lyder det fra Mozilla i en blogpost på Mozilla Hack,.

Her peger Mozilla på, at selskabet har modtaget mange henvendelser om en hurtigere kadence.

“Feature-temas arbejder i stigende grad i sprints, der passer bedre sammen med kortere release-cyklusser,” hedder det.

På vej op i fart
Den nuværende version af Firefox er nummer 69, og intervallet mellem Firefox 69 og Firefox vil være syv uger - altså som det plejer at være tilfældet.

Intervallet mellem Firefox 70 og Firefox 71 vil være seks uger. Herefter vil intervallet være syv uger.

Mozilla planlægger herefter at sænke intervallet til fem uger for Firefox 72 og - 73, og dernæst altså fire uger fra og med Firefox 74.

Selskabet planlægger i alt 13 releases af Firefox i 2020, hvilket er omtrent det dobbelte af antallet i de seneste år, i det Mozilla udsendte syv Firefox-releases i både 2017 og 2018.

“Kortere release-cyklusser øger fleksibiliteten, når det gælder produktplanlægning og ændringer i prioriteringer på grund af markeds-vilkår,” lyder det fra Mozilla.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere


Bedre EDI til SAP

Mød førende danske virksomheder, der alle bruger SAP, og hør hvordan de har tacklet komplekse forretningsudfordringer med EDI. Lær af erfaringer fra Lemvigh-Müller og BESTSELLER, få INVIXO’s 5 skridt til bedre EDI, og hør om SAP’s seneste, massive satsning på deres integrationsplatform.

27. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.