Artikel top billede

I gang med kæmpe it-projekt: Ørsted sælger hele Radius for 21,3 milliarder kroner

Energiselskabet Ørsted sælger hele distributionsforretningen Radius, der er i fuld gang med at opbygge egen it-organisation for flere hundrede millioner kroner.

Energiselskabet Ørsted sælger hele el-distributionsforretningen Radius til SEAS-NVE, meddeler selskabet i denne fondsbørsmeddelelse.

SEAS-NVE betaler 21,3 milliarder kroner for selskabet.

Salget kommer efter, at Ørsted gennem et stykke tid har været i gang med at udskille Radius som selvstændigt selskab.

Det har ikke mindst betydet, at Radius med omkring en million sjællandske el-kunder er i fuld gang med at opbygge sin egen it-organisation, som efter planen skal være plads i begyndelsen af 2020.

Hertil kommer, at Radius er i gang med at outsource hele sin it-infrastruktur i et stort projekt til næsten en halv milliard kroner, hvor selskabet vil have en ekstern leverandør til at drifte platforme og infrastruktur.

Det kan du læse mere om her: Stort dansk elselskab bygger splinterny it-organisation: Outsourcer hele infrastrukturen for 480 millioner kroner.

Læs også:

Stort dansk elselskab bygger splinterny it-organisation: Outsourcer hele infrastrukturen for 480 millioner kroner

Systematic vinder femårig it-opgave hos Ørsted
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.