Artikel top billede

I gang med kæmpe it-projekt: Ørsted sælger hele Radius for 21,3 milliarder kroner

Energiselskabet Ørsted sælger hele distributionsforretningen Radius, der er i fuld gang med at opbygge egen it-organisation for flere hundrede millioner kroner.

Energiselskabet Ørsted sælger hele el-distributionsforretningen Radius til SEAS-NVE, meddeler selskabet i denne fondsbørsmeddelelse.

SEAS-NVE betaler 21,3 milliarder kroner for selskabet.

Salget kommer efter, at Ørsted gennem et stykke tid har været i gang med at udskille Radius som selvstændigt selskab.

Det har ikke mindst betydet, at Radius med omkring en million sjællandske el-kunder er i fuld gang med at opbygge sin egen it-organisation, som efter planen skal være plads i begyndelsen af 2020.

Hertil kommer, at Radius er i gang med at outsource hele sin it-infrastruktur i et stort projekt til næsten en halv milliard kroner, hvor selskabet vil have en ekstern leverandør til at drifte platforme og infrastruktur.

Det kan du læse mere om her: Stort dansk elselskab bygger splinterny it-organisation: Outsourcer hele infrastrukturen for 480 millioner kroner.

Læs også:

Stort dansk elselskab bygger splinterny it-organisation: Outsourcer hele infrastrukturen for 480 millioner kroner

Systematic vinder femårig it-opgave hos Ørsted
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere