Artikel top billede

Ny tjekliste skal lære landets forældre at anvende kæmpeinvesteringen Aula: "Du skal besøge alle tre stationer, inden du går hjem"

Ved hjælp af en såkaldt "Aula-café" tog en skole i udkanten af København fat på opgaven om at lære forældrene op i den nye skoleplatform Aula. Erfaringerne har de nu delt i form af en række anbefalinger, der blandt andet består af en tjekliste med forskellige opgaver til forældrene. "Du skal igennem tre stationer, hvor du lærer Aula at kende," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hele tjeklisten her
  • Læs skoles anbefalinger for at få forældrene godt i gang med Aula
1.127
5:45 min
Forældre landet over kan se frem til at skulle sætte tid af i kalenderen til at blive lært op i skolernes nye it-platform, Aula, når systemet begynder at rulle ud efter efterårsferien.

I hvert fald lyder anbefalingen nu, at forældre gennemgår en tjekliste for at blive fortroligt med løsningen.

Har du et barn i den skoledygtige alder, skal du derfor ikke blive overrasket, hvis du en dag på skolen får en tretrinspædagogisk opgaveliste i hånden, når du skal stifte bekendtskab med Aula.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.