Her er de mest populære e-handelsbutikker i Danmark

Tøj og mad er danskernes absolutte favoritter, når det handler om indkøb via nettet. FDIH er klar med listen over de mest brugte e-handelsbutikker herhjemme.

Zalando.dk er den mest populære e-handelsbutik herhjemme lige nu, hvis vi kigger på antallet af handler.

Det viser FDIH’s nye halvårs-opgørelse over internet-handelen herhjemme.

Ifølge listen bliver fire ud af hundrede handler lagt hos Zalando.dk.

På anden-pladsen finder vi Just-Eat (to procent), på tredje-pladsen Nemlig.com (1,9 procent), på fjerdepladsen H&M (1,7 procent) og på fjerdepladsen Coop.dk (1,4 procent).

“Samlet sidder Top 20 på mere end hver fjerde handel (26 procent), hvilket betyder at handlen fortsætter med at blive koncentreret på stadig færre virksomheder,” lyder det fra FDIH i opgørelsen.

Her peger formand Niels Ralund på, at det går godt for dansk e-handel.

Han pointerer, at omsætningen siden nytår har rundet 70 milliarder kroner, samt at andelen af ordrer indgivet fra smartphones stiger voldsomt.

Det gælder ikke mindst ordrer indgivet af børnefamilier, der ifølge FDIH er de mest aktive smartphone-indkøbere.

Desuden er ‘dagligvarer ved at få det længe ventede gennembrud på nettet,’ mens ‘butikkerne giver kunderne en formidabel service, lyder det fra foreningen.

FDIH peger også på, at abonnementskøb nu udgør 20 procent af den samlede e-handel herhjemme.

Du finder hele halvårsopgørelsen fra FDIH her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


ESDH/ECM: Effektiv data- og dokumenthåndtering i din organisation

Den rigtige dokumenthåndtering er i den grad med til at sikre effektiviteten i din virksomhed. Det hjælper både din virksomhed og dine medarbejder til at spare tid, mindske risikoen for fejl og leve op til gældende regler. Få svar på hvilke arbejdsprocesser, der med fordel kan digitaliseres først.

20. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Bevis værdien ved Vulnerability Management med 4 simple trin
Vulnerability Management kan føles som en endeløs klatretur. Derfor kan du med dette whitepaper få indsigt i hvordan du fokuserer på dine indsatser, beviser værdien af dit program og opnår tillid, budget og anerkendelse med fire simple steps.