Artikel top billede

(Foto: istockphoto.com)

Her er de mest populære e-handelsbutikker i Danmark

Tøj og mad er danskernes absolutte favoritter, når det handler om indkøb via nettet. FDIH er klar med listen over de mest brugte e-handelsbutikker herhjemme.

Zalando.dk er den mest populære e-handelsbutik herhjemme lige nu, hvis vi kigger på antallet af handler.

Det viser FDIH’s nye halvårs-opgørelse over internet-handelen herhjemme.

Ifølge listen bliver fire ud af hundrede handler lagt hos Zalando.dk.

På anden-pladsen finder vi Just-Eat (to procent), på tredje-pladsen Nemlig.com (1,9 procent), på fjerdepladsen H&M (1,7 procent) og på fjerdepladsen Coop.dk (1,4 procent).

“Samlet sidder Top 20 på mere end hver fjerde handel (26 procent), hvilket betyder at handlen fortsætter med at blive koncentreret på stadig færre virksomheder,” lyder det fra FDIH i opgørelsen.

Her peger formand Niels Ralund på, at det går godt for dansk e-handel.

Han pointerer, at omsætningen siden nytår har rundet 70 milliarder kroner, samt at andelen af ordrer indgivet fra smartphones stiger voldsomt.

Det gælder ikke mindst ordrer indgivet af børnefamilier, der ifølge FDIH er de mest aktive smartphone-indkøbere.

Desuden er ‘dagligvarer ved at få det længe ventede gennembrud på nettet,’ mens ‘butikkerne giver kunderne en formidabel service, lyder det fra foreningen.

FDIH peger også på, at abonnementskøb nu udgør 20 procent af den samlede e-handel herhjemme.

Du finder hele halvårsopgørelsen fra FDIH her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere