Artikel top billede

Her er de mest populære e-handelsbutikker i Danmark

Tøj og mad er danskernes absolutte favoritter, når det handler om indkøb via nettet. FDIH er klar med listen over de mest brugte e-handelsbutikker herhjemme.

Zalando.dk er den mest populære e-handelsbutik herhjemme lige nu, hvis vi kigger på antallet af handler.

Det viser FDIH’s nye halvårs-opgørelse over internet-handelen herhjemme.

Ifølge listen bliver fire ud af hundrede handler lagt hos Zalando.dk.

På anden-pladsen finder vi Just-Eat (to procent), på tredje-pladsen Nemlig.com (1,9 procent), på fjerdepladsen H&M (1,7 procent) og på fjerdepladsen Coop.dk (1,4 procent).

“Samlet sidder Top 20 på mere end hver fjerde handel (26 procent), hvilket betyder at handlen fortsætter med at blive koncentreret på stadig færre virksomheder,” lyder det fra FDIH i opgørelsen.

Her peger formand Niels Ralund på, at det går godt for dansk e-handel.

Han pointerer, at omsætningen siden nytår har rundet 70 milliarder kroner, samt at andelen af ordrer indgivet fra smartphones stiger voldsomt.

Det gælder ikke mindst ordrer indgivet af børnefamilier, der ifølge FDIH er de mest aktive smartphone-indkøbere.

Desuden er ‘dagligvarer ved at få det længe ventede gennembrud på nettet,’ mens ‘butikkerne giver kunderne en formidabel service, lyder det fra foreningen.

FDIH peger også på, at abonnementskøb nu udgør 20 procent af den samlede e-handel herhjemme.

Du finder hele halvårsopgørelsen fra FDIH her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere