Artikel top billede

Apples iPad 10.2 (2019) bliver den første iPad, der leveres med iPad OS ombord.

Nu kan du hente Apples spritnye styresystem til iPad

Apple slipper iPad OS ud til sine tablets. iPhonen får også en vigtig softwareopdatering.

Den største softwareopdatering i Apples tablet-historie slippes løs denne uge: iPad OS

Det er første gang, at selskabets tablets får eget dedikerede styresystem, fremfor det iOS-styresystem der hidtil har været lånt fra iPhone-verdenen.

iPadOS tager afsæt i iOS 13 og får derfor også mulighed for en mørk baggrund og nye emojis, men byder samtidig på en stribe nyheder der skal gøre iPads bedre til at multitaske, håndtere filer og udnytte de større skærme.

Du kan læse om alle nyhederne i iPad OS her: Apples nye styresystem er ude: Nu skal iPad’en tages seriøst

Også nyheder til iPhone

Mens iPad-brugerne henter deres første version af deres nye styresystem, kan iPhone-brugerne hente første store punktopdatering til iOS 13: iOS 13.1.

Systemsoftwaren der oprindeligt skulle slippes løs 30. september, er blevet fremskyndet på grund af behovet for flere fejlrettelser til iOS 13 styresystemet.

Opdateringen rummer hovedsageligt fejlrettelser men byder også på mindre nyheder til blandt andet Apple Maps der nu kan bruges til at dele ankomsttid med kontakter samt nye genveje til iOS 13.

Se også: Apple lancerer iPad 10.2: Her er prisen det stærkeste salgsargument
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere