Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Apples iPad 10.2 (2019) bliver den første iPad, der leveres med iPad OS ombord.

Nu kan du hente Apples spritnye styresystem til iPad

Apple slipper iPad OS ud til sine tablets. iPhonen får også en vigtig softwareopdatering.

Den største softwareopdatering i Apples tablet-historie slippes løs denne uge: iPad OS

Det er første gang, at selskabets tablets får eget dedikerede styresystem, fremfor det iOS-styresystem der hidtil har været lånt fra iPhone-verdenen.

iPadOS tager afsæt i iOS 13 og får derfor også mulighed for en mørk baggrund og nye emojis, men byder samtidig på en stribe nyheder der skal gøre iPads bedre til at multitaske, håndtere filer og udnytte de større skærme.

Du kan læse om alle nyhederne i iPad OS her: Apples nye styresystem er ude: Nu skal iPad’en tages seriøst

Også nyheder til iPhone

Mens iPad-brugerne henter deres første version af deres nye styresystem, kan iPhone-brugerne hente første store punktopdatering til iOS 13: iOS 13.1.

Systemsoftwaren der oprindeligt skulle slippes løs 30. september, er blevet fremskyndet på grund af behovet for flere fejlrettelser til iOS 13 styresystemet.

Opdateringen rummer hovedsageligt fejlrettelser men byder også på mindre nyheder til blandt andet Apple Maps der nu kan bruges til at dele ankomsttid med kontakter samt nye genveje til iOS 13.

Se også: Apple lancerer iPad 10.2: Her er prisen det stærkeste salgsargument
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere