Artikel top billede

Apple lancerer iPad 10.2: Her er prisen det stærkeste salgsargument

Apple iPad 10.2 følger i forgænger Apple iPad 9.7 (2018) spor. En rimelig iPad og en adgangsbillet til Apples iPad-økosystem til en snusfornuftig pris.

Apple giver sin billigste iPadOS-enhed en overhaling. Den skole- og hjemmefokuserede iPad 9.7 afløses af en iPad 10.2 der, som navnet antyder, får et større display at arbejde med.

Kræfterne leveres af en A10 Fusion processor signeret af Apple - en aldrende sag som er den samme der findes i den halvanden år gamle iPad 9.7 (2018) der afløses.

Tilslutningsmuligheder bliver der flere af. Den kan, ligesom sin forgænger betjenes med Apples Pencil, mens den også får pogo-pins til en eventuel tilslutning til et keyboard-cover.

iPad 10.2 bliver samtidig den første iPad som er født med Apples spritnye styresystem dedikeret til tablets: iPad OS. Apples øvrige iPads af nyere dato får dog også adgang til iPadOS i de kommende dage.

Apples iPad 10.2 største salgsargument bliver dog debutprisen – 2.999 kroner for en model med 32 gb lager.

Se også: Apple bringer to populære iPads tilbage fra graven: Her er den nye iPad Air og iPad mini
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.