Artikel top billede

Apple lancerer iPad 10.2: Her er prisen det stærkeste salgsargument

Apple iPad 10.2 følger i forgænger Apple iPad 9.7 (2018) spor. En rimelig iPad og en adgangsbillet til Apples iPad-økosystem til en snusfornuftig pris.

Apple giver sin billigste iPadOS-enhed en overhaling. Den skole- og hjemmefokuserede iPad 9.7 afløses af en iPad 10.2 der, som navnet antyder, får et større display at arbejde med.

Kræfterne leveres af en A10 Fusion processor signeret af Apple - en aldrende sag som er den samme der findes i den halvanden år gamle iPad 9.7 (2018) der afløses.

Tilslutningsmuligheder bliver der flere af. Den kan, ligesom sin forgænger betjenes med Apples Pencil, mens den også får pogo-pins til en eventuel tilslutning til et keyboard-cover.

iPad 10.2 bliver samtidig den første iPad som er født med Apples spritnye styresystem dedikeret til tablets: iPad OS. Apples øvrige iPads af nyere dato får dog også adgang til iPadOS i de kommende dage.

Apples iPad 10.2 største salgsargument bliver dog debutprisen – 2.999 kroner for en model med 32 gb lager.

Se også: Apple bringer to populære iPads tilbage fra graven: Her er den nye iPad Air og iPad mini
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere