Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Facebook vil ikke faktatjekke opslag fra politikere

Selvom Facebook er i stand til det, så vil det sociale medie ikke faktatjekke opslag fra politikere. Derimod må politikernes opslag gerne bryde med Facebooks egne retningslinjer, da det vurderes, at opslagene er i samfundets interesse.

Facebooks indsats i at bekæmpe falske nyheder og misinformation på nettet gælder ikke for politikere.

Netop opslag fra politikere vil ikke blive faktatjekket. Det forklarede en talsperson fra Facebook i en tale tirsdag 24. september.

Det skriver Cnet.

"Fra nu af vil vi behandle opslag fra politikere som nyhedsværdigt indhold, som generelt bør blive set og hørt," fortalte Nick Clegg, VP of global affairs hos Facebook.

Siden det amerikanske præsidentvalg i 2016 har Facebook brugt forskellige værktøjer til at mindske misinformationen på platformen og udenlandsk indflydelse på nationale valg.

Facebook har blandt andet indgået partnerskaber med faktatjek-firmaer, der kan fjerne falsk information fra mediet.

Nick Clegg fortæller dog, opslag fra politikere ikke vil indgå i det samme proces for at mindske misinformation. Heller ikke selvom de skulle bryde Facebooks egne retningslinjer.

"Vi tror ikke på, at det er en anstændig rolle for us at moderere i politiske debatter og afgøre om en politikers budskab kommer ud til vælgerne," lød det i talen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere