Artikel top billede

Dansker bliver nordisk COO i SAP efter 26 år i koncernen: "SAP har en ånd, der er svær at beskrive, men som vi har formået at holde fast på i alle de år"

Interview: I 26 år har Helle Dochedahl, der netop er blevet udnævnt til COO for hele SAP's nordiske forretning, arbejdet for den tyske ERP-gigant. Hun har ofte aktivt skulle tage stilling til SAP-karrieren, men har nu været med på en ifølge hende spændende rejse fra startup til en global virksomhed. "Da jeg begyndte i SAP, regnede jeg med, at jeg skulle være der i fem år," siger hun.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs stort interview med SAP's nye nordiske COO
  • Derfor har Helle Dochedahl været hos SAP i 26 år
  • Sådan har kulturen ændret sig hos SAP i de seneste 26 år
  • Derfor har Helle Dochedahl haft succes hos SAP
  • Helle Dochedahls svar på hvorfor flere danskere er røget til tops i SAP
1.436
7:15 min
Helle Dochedahl er netop rykket endnu et skridt op i hierakiet i den tyske ERP-gigant SAP, hvor hun har været i de seneste 26 år. Fra i dag er hun ny COO for hele den nordiske forretning.

Det kan du læse mere om her: SAP udnævner dansk veteran til COO for hele Norden: Her er hendes hovedopgave.

Hun kommer fra en stilling som direktør før SAP’s EMEA-center for såkaldt ‘excellence and presales’.

Helle Dochedahl har været i SAP fra dengang selskabets direktør hed Hasso Plattner og antallet af medarbejdere 'kun' var 3.000.

Selvom hun nu har været i virksomheden siden begyndelsen af 1990'erne var det ikke altid planen, fortæller hun til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.