Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Seks ud af 10 virksomheder hacket de seneste tre år / YouSee opsiger tv-aftale med Discovery / Nyt partnerskab baner vejen for ny udvikling af dansk legal tech / Also Group får ny nordisk ledelse

Seks ud af 10 virksomheder hacket de seneste tre år / YouSee opsiger tv-aftale med Discovery / Nyt partnerskab baner vejen for ny udvikling af dansk legal tech / Also Group får ny nordisk ledelse

God morgen og velkommen til Computerworlds morgen-briefing. Jeres nyhedsbestyrer her fra morgenstunden er Niels de Boissezon.

Seks ud af 10 virksomheder hacket de seneste tre år

En opgørelse fra Bitdefender viser, at seks ud af 10 virksomheder har oplevet databrud igennem de seneste tre år. Det fremgår af en global undersøgelse som it-sikkerhedsselskabet kalder ’Hacked Off!”.

Undersøgelsen tæller erfaringer fra over 6.000 infosec-professionelle fra i Storbritannien, USA, Australien, New Zealand, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien.

Blandt de adspurgte mener over en tredjedel (36 procent) at det er sandsynligt, at deres organisation er udsat for angreb uden at vide det. 58 procent er samtidig bekymrede for, hvorvidt deres organisation er klar til at håndtere et angreb.

Den samlede rapport kan hentes her.

YouSee opsiger tv-aftale med Discovery

Tv- og kabelselskabet YouSee melder denne uge ud, at det vil opsige sin aftale med Discovery Networks, skriver Børsen.

Det betyder, at samtlige Discovery-kanaler udgår fra YouSees tv-pakker ved årsskiftet. Det betyder et farvel til blandt andet Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 samt Eurosport 1 og 2.

Det betyder samtidigt, at visse landsholdskampe samt 3F Superligaen ryger ud af YouSee pakke-tilbud.

Nyt partnerskab baner vejen for ny udvikling af dansk legal tech

Foreningen Nordic Legal Tech, der styrker samspillet mellem den juridiske branche og aktører indenfor legal tech, optager it-virksomheden Schultz for sammen at bane vej for ny udvikling af legal tech i Danmark.

”Schultz har en unik viden og erfaring i krydsfeltet mellem lovgivning og teknologisk udvikling, og det kommer til at skabe stor værdi for vores medlemmer på tværs af Norden,” siger CEO i Nordic Legal Tech Nicholas Hawtin.

Målsætningen er blandt andet at gøre op med rutiner, der låser kunder fast hos en leverandørs platform.

Nordic Legal Techs samler i dag de væsentligste aktører i den danske juridiske branche og legal tech. Schultz træder ind i foreningen som founding member.

Also Group får ny nordisk ledelse

Den schweiziske it-leverandør Also Group får ny nordisk ledelse i Espen Zachariassen, tidligere landechef i Norge, som overtagen styringen for forretningen i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

”Jeg ser frem til at arbejde tættere sammen med Esben. Med hans mange års erfaring, hans ekspertise og hans entusiasme vil han understøtte vores kunder bedst muligt og bidrage til vigtige vækstimpulser for vores forretning,” siger Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør hos Also Holding AG.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere