Artikel top billede

Simcorp-topchef Klaus Holse sætter sig for bordenden i det danske lønløsnings-selskab Zenegy

Simcorps administrerende direktør, Klaus Holse, bliver ny bestyrelsesformand for det danske løn-firma Zenegy.

Topchef for danske Simcorp, Klaus Holse, indtræder som bestyrelsesformand for den danske startup Zenegy.

Her afløser han Johannus Egholm Hansen, der nu bliver næstformand i bestyrelsen.

Klaus Holse vil som nye mand i den højryggede stol for bordenden i bestyrelseslokalet blandt andet fokusere på at få Zenegy-løsningen bragt ud over landegrænserne.

“Kombinationen af rig funktionalitet for både medarbejdere og virksomheder er ikke set før. Zenegy har haft sit danske gennembrud og er langt mere end blot et simpelt lønprogram. Nu skal Zenegy skaleres internationalt, og der vil jeg gerne bidrage,” siger topchefen.

Bag Zenegy står e-conomic-rigmanden Jacob Wandt samt den tidligere e-conomic-direktør Jes Tækker Brinch.

Jacob Wandt solgte e-conomic i 2013 for 761 millioner kroner og købte sig for nogle af pengene ind i Zenegy, der er stiftet af Jes Tækker Brinch, der er i dag er administrerende direktør.

I foråret købte Dansk Bank 11 procent af Zenegy, der løbende har været genstand for bejlerier fra en række venture- og kapitalfonde.

Danske Bank har blandt andet planer om at udnytte ejerskabet til udvikling af løsninger til bankens erhvervskunder.

Det kan du læse mere om her: Danske Bank køber 11 procent af danske Zenegy for to-cifret millionbeløb: Dataløsning skal anvendes til erhvervskunder.

”Jeg har altid beskæftiget mig med software og business applications, hvilket har givet en god forståelse af corporate målgruppen samt international erfaring. Derfor tror jeg, at jeg kan hjælpe Zenegy med den ekspansion de står over for. Samtidig får jeg en masse inspiration af at være en del af den energi og innovationskraft, der er kendetegnende for de mennesker bag Zenegy,” siger Klaus Holse.

Direktør og stifter Jes Tækker Brinch siger, at Zenegy nu for alvor har kig på de internationale markeder.

“Vi har modnet vores produkt massivt siden Danske Bank kom ind og nu skal vi for alvor i gang med at bevæge os ud over Danmarks grænser og også sparke døre ind til de lidt større virksomheder,” siger han.

“Det er hos de store virksomheder, der virkelig ligger en gevinst, blandt andet i form af vores HR-platform, og her spiller Klaus Holses erfaringer og strategiske indblik selvfølgelig en essentiel rolle,” siger han.Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.