Artikel top billede

Overblik: Har regeringen overhovedet sat penge af til sine it-løfter?

Regeringen kunne onsdag præsentere sit bud på en finanslov for 2020. Det er dog svært at finde noget om de løfter for it-branchen, som regeringen tidligere på året aftalte med sine støttepartier.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se de vigtigste punkter fra regeringens finanslovsforslag på it-området
  • Hvilke områder, der får flere penge til it
575
3 min
Året nærmer sig sin afslutning, og derfor skal regeringen til at forhandle en ny finanslov for 2020.

Derfor har finansminister Nicolai Wammen (S) onsdag præsenteret sit forslag til, hvordan regeringen vil bruge pengene til næste år.


Premium
Derfor har TDC udpeget ny topchef for Nuuday
Den nye topchef for Nuuday, har adskillige vellykkede transformationer i bagagen, lyder det fra TDC's ledelse som begrundelse for direktørskiftet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.