Artikel top billede

Derfor valgte Sund & Bælt Microsoft Dynamics 365 i kæmpe ERP-opgradering: "Uanset hvad ville AX-2009 være en hæmsko"

Sund & Bælt er i fuld gang med at opgradere koncernens ti år gamle Microsoft Dynamics AX-løsning til Dynamics 365 i kombination med Azure."Jeg tror ikke, at vi opnår besparelser på ERP-driften, men vi får en masse forretningsmæssige gevinster," lyder det. Her er baggrunden for valget af Dynamics 365.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Forstå hvorfor Sund & Bælt valgte Dynamics 365, da koncernen stod over for at skulle udskifte ERP-system
  • Her er de gevinster, Sund & Bælt forventer at høste på baggrund af skiftet
  • Så mange transaktioner håndtere det nuværende ERP-system
  • Indsigt i, hvordan Sund & Bælt vil kombinere Dynamics 365 og Azure
1.003
5:15 min
Den statslige koncern Sund & Bælt, der står for driften af Storebæltsbroen, er i fuld gang med at opgradere fra Microsoft Dynamics AX-2009 til Microsofts nyeste ERP-løsning i skyen, Dynamics 365.

Det sker for at understøtte ambitionen om øget digitalisering i Sund & Bælt samt det faktum, at der ikke længere vil være udvidet support af AX-2009 fra oktober 2021.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”