Artikel top billede

e-Boks-boss svarer Netcompany igen efter Digital Post-nederlag: "Når André Rogaczewski siger, at Netcompanys løsning er langt billigere end vores, er det en sandhed med modifikationer"

e-Boks-topchef Ulrik Falkner Thagesen erkender nederlaget til Netcompany i kampen om at vinde Digital Post-udbuddet, men kritiserer samtidig Netcompany-stifter André Rogaczewski for at pynte på sandheden. Se størrelsen på den skjulte ekstraregning til de danske skatteborgere her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor e-Boks' topchef mener André Rogaczewski pynter på sandheden
  • Se de tal André Rogaczewski ikke henviser til
  • Bliv klogere på tallene bag henholdsvis André Rogaczewskis og e-Boks' regnestykke
  • Få indblik i ekstraregningen til de danske skatteborgere som følge af skiftet til Netcompany som Digital Post-leverandør
  • Indsigt i hele det kaotiske Digital Post-forløb
1.377
7 min
"Fælleskassen sparer et betragteligt trecifret millionbeløb ift. den nuværende løsning - midler som i stedet kan bruges til udviklingen af vores kernevelfærd."

Med de ord fejrede Netcompanys topchef og stifter André Rogaczewski fredag 4. oktober, at selskabet efter et langstrakt forløb endelig kunne strække armene i vejret og fejre, at Netcompany fra 2021 kommer til at levere den omfattende Digital Post-løsning til danskerne.

Ordlyden er faldet Ulrik Falkner Thagesen, topchef for den tabende part, e-Boks, for brystet.

"Når André Rogaczewski siger, at Netcompanys løsning er langt billigere end vores, er det en sandhed med modifikationer," siger Ulrik Falkner Thagesen til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Gigabit dropper navnet - nu skal selskabet hedde Wizer: Og det er der særlige grunde til, fortæller direktør Claus Østergaard Olesen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt: Her er grunden til at det nye coronapas har været ramt af tre nedbrud på en uge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Kyhn stopper som CIO hos Nemlig.com

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Jeg har aldrig set en person have så stor indflydelse på et aktivs værdi, som Elon Musk har med et enkelt tweet”


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.