Artikel top billede

e-Boks-boss svarer Netcompany igen efter Digital Post-nederlag: "Når André Rogaczewski siger, at Netcompanys løsning er langt billigere end vores, er det en sandhed med modifikationer"

e-Boks-topchef Ulrik Falkner Thagesen erkender nederlaget til Netcompany i kampen om at vinde Digital Post-udbuddet, men kritiserer samtidig Netcompany-stifter André Rogaczewski for at pynte på sandheden. Se størrelsen på den skjulte ekstraregning til de danske skatteborgere her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor e-Boks' topchef mener André Rogaczewski pynter på sandheden
  • Se de tal André Rogaczewski ikke henviser til
  • Bliv klogere på tallene bag henholdsvis André Rogaczewskis og e-Boks' regnestykke
  • Få indblik i ekstraregningen til de danske skatteborgere som følge af skiftet til Netcompany som Digital Post-leverandør
  • Indsigt i hele det kaotiske Digital Post-forløb
1.377
7 min
"Fælleskassen sparer et betragteligt trecifret millionbeløb ift. den nuværende løsning - midler som i stedet kan bruges til udviklingen af vores kernevelfærd."

Med de ord fejrede Netcompanys topchef og stifter André Rogaczewski fredag 4. oktober, at selskabet efter et langstrakt forløb endelig kunne strække armene i vejret og fejre, at Netcompany fra 2021 kommer til at levere den omfattende Digital Post-løsning til danskerne.

Ordlyden er faldet Ulrik Falkner Thagesen, topchef for den tabende part, e-Boks, for brystet.

"Når André Rogaczewski siger, at Netcompanys løsning er langt billigere end vores, er det en sandhed med modifikationer," siger Ulrik Falkner Thagesen til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter