Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Samsung varsler tilbagegang på over 50 procent

Den koreanske elektronikgigant Samsung varsler et dramatisk fald i selskabets driftsoverskud, men resultatet er dog alligevel en anelse bedre forventet.

Den sydkoreanske elektronikgigant Samsung Electronics forventer, at selskabets driftsoverskud vil falde med over 50 procent i tredje kvartal.

Det varsler Samsung ifølge CNBC før, at selskabet frigiver sit kvartals regnskab senere i oktober.

Ifølge CNBC forventer Samsung at komme udaf kvartalet med et overskud på 7,7 billioner won, hvilket svarer til omkring 44 milliarder danske kroner. Det er en tilbagegang på 56,17 procent i forhold til året før.

Bedre end forventet

Resultatet er dog ifølge CNBC bedre end forventet. Ifølge mediet havde analytikerne forventet et resultat på 7,1 billioner won, og derfor steg Samsung-aktierne også med 0,84 procent efter, at Samsung udsendte varslingen.

Samsung har i lighed med andre chip-producerende elektronikselskaber gennem det seneste år været presset af faldende priser og efterspørgsel efter hukommelseschips.

Men ifølge CNBC oplyser Samsung, at efterspørgslen efter hukommelseschips som DRAM og NAND flash-hukommelse har været bedre end forventet i det seneste kvartal, og selskabet forventer ligeledes, at priserne også vil begynde at stige i de kommende kvartaler.

Læs også:Samsung trækker smartphone-produktion ud af Kina
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.