Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Samsung varsler tilbagegang på over 50 procent

Den koreanske elektronikgigant Samsung varsler et dramatisk fald i selskabets driftsoverskud, men resultatet er dog alligevel en anelse bedre forventet.

Den sydkoreanske elektronikgigant Samsung Electronics forventer, at selskabets driftsoverskud vil falde med over 50 procent i tredje kvartal.

Det varsler Samsung ifølge CNBC før, at selskabet frigiver sit kvartals regnskab senere i oktober.

Ifølge CNBC forventer Samsung at komme udaf kvartalet med et overskud på 7,7 billioner won, hvilket svarer til omkring 44 milliarder danske kroner. Det er en tilbagegang på 56,17 procent i forhold til året før.

Bedre end forventet

Resultatet er dog ifølge CNBC bedre end forventet. Ifølge mediet havde analytikerne forventet et resultat på 7,1 billioner won, og derfor steg Samsung-aktierne også med 0,84 procent efter, at Samsung udsendte varslingen.

Samsung har i lighed med andre chip-producerende elektronikselskaber gennem det seneste år været presset af faldende priser og efterspørgsel efter hukommelseschips.

Men ifølge CNBC oplyser Samsung, at efterspørgslen efter hukommelseschips som DRAM og NAND flash-hukommelse har været bedre end forventet i det seneste kvartal, og selskabet forventer ligeledes, at priserne også vil begynde at stige i de kommende kvartaler.

Læs også:Samsung trækker smartphone-produktion ud af Kina
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere