Artikel top billede

Samsung varsler tilbagegang på over 50 procent

Den koreanske elektronikgigant Samsung varsler et dramatisk fald i selskabets driftsoverskud, men resultatet er dog alligevel en anelse bedre forventet.

Den sydkoreanske elektronikgigant Samsung Electronics forventer, at selskabets driftsoverskud vil falde med over 50 procent i tredje kvartal.

Det varsler Samsung ifølge CNBC før, at selskabet frigiver sit kvartals regnskab senere i oktober.

Ifølge CNBC forventer Samsung at komme udaf kvartalet med et overskud på 7,7 billioner won, hvilket svarer til omkring 44 milliarder danske kroner. Det er en tilbagegang på 56,17 procent i forhold til året før.

Bedre end forventet

Resultatet er dog ifølge CNBC bedre end forventet. Ifølge mediet havde analytikerne forventet et resultat på 7,1 billioner won, og derfor steg Samsung-aktierne også med 0,84 procent efter, at Samsung udsendte varslingen.

Samsung har i lighed med andre chip-producerende elektronikselskaber gennem det seneste år været presset af faldende priser og efterspørgsel efter hukommelseschips.

Men ifølge CNBC oplyser Samsung, at efterspørgslen efter hukommelseschips som DRAM og NAND flash-hukommelse har været bedre end forventet i det seneste kvartal, og selskabet forventer ligeledes, at priserne også vil begynde at stige i de kommende kvartaler.

Læs også:Samsung trækker smartphone-produktion ud af Kina
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere