Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Topchef stopper hos Bang & Olufsen: Tidligere Logitech- og Blackberry-chef tager over

Svenske Kristian Teär, der har en fortid hos Logitech, Blackberry og Sony, bliver ny topchef for B&O.

Den tidligere Telenor-chef Henrik Clausensen stopper som topchef for Bang & Olufsen, og med omgående virkning tager svenske Kristian Teär over.

Det oplyser B&O i en selskabsmeddelelse.

Kristian Teär kommer fra en stilling som vicedirektør i elektronikproducenten Logitech, hvor han i perioden 2015 til 2019 har stået i spidsen for EMEA (Europe, Middle East & Africa).

Derudover har Kristian Teär også været COO hos den canadiske smartphone-pioneer BlackBerry og har ligeledes en fortid hos Sony

"Han har erfaring fra ledende internationale forbrugerelektronikfirmaer, han har solid operationel baggrund, og så er han en stærk og inspirerende leder. Jeg takker samtidig Henrik Clausen for hans indsats for Bang & Olufsen," siger Ole Andersen, bestyrelsesformand for B&O i meddelelsen.

Dårlige økonomiske resultater

Afskeden med Henrik Clausen kommer efter, at B&O har haft en periode med dårlige økonomiske resultateter.

I det seneste kvartalsregnskab oplevede virksomheden en tilbagegang i omsætning på 30 procent og et underskud på 106 millioner kroner.

Før Henrik Clausen kom til B&O var han som administrerende direktør for Telenor i Danmark med til at opbygge selskabets danske forretning.

Læs også:B&O bløder i seneste regnskab: Omsætning styrter med 30 procent samt trecifret millionunderskud
IT-JOB

Sentia Denmark A/S

IT Project Manager

Arbit Cyber Defence Systems ApS

Systemtekniker til Cyber Defence Produkter

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Experienced SAP Finance Consultant – Digital

Unik System Design A/S

Experienced agile QA Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere