Artikel top billede

Oracles nye hovedkvarter i København.

Oracle investerer massivt i cloud-forretningen: Leder efter 2000 nye medarbejdere

Amerikanske Oracle er gået på jagt efter 2.000 nye medarbejdere. Det sker som et fremstød på cloud-markedet, hvor tech-giganten nu vil gøre indtog i flere lande og give Amazon og Microsoft konkurrence til stregen.

Amerikanske Oracle skruer op for cloud-ambitionerne.

Selskabet melder ud, at der skal hyres 2.000 nye medarbejdere, som kan hjælpe med Oracles udbredelse af cloud-forretningen til flere lande.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Med den aggressive cloud-strategi vil Oracle stræbe efter at blive mere konkurrencedygtige i forhold til rivalerne Amazon Web Services og Microsoft Azure, skriver mediet.

Læs også: Dansker bliver topchef for Oracle i Japan: "Mine ledelsesevner kommer virkelig på prøve"

De 2.000 nye stillinger vil være hos Oracles udviklings-hubs i Seattle, i San Francisco, i Indien og ved nye datacentre, fortæller executive VP ved Oracle Cloud Infrastructure Unit, Don Johnson.

Ved årets afslutning planlægger selskabet at åbne op for 20 nye cloud-regioner, hvilket vil være områder, hvor selskabet i forvejen har datacentre, fremgår det.

På nuværende tidspunkt er Oracle tilstede i 16 regioner, hvor flere af dem er indtaget i løbet af det sidste år. Den nye cloud-udrulning vil være i Chile, Japan, Sydafrika, De Forenede Arabiske Emirater og flere steder i Asien samt Europa.

Oracle har nu 136.000 fuldtidsansatte, hvor 18.000 af dem arbejder med cloud services samt licenssupport.

Læs også: Styrelse annullerer kæmpe Oracle-udbud til 220 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere