Artikel top billede

Oracles nye hovedkvarter i København. (Foto: © Photographer Paul Skovbakke / Photographer Paul Skovbakke Han)

Oracle investerer massivt i cloud-forretningen: Leder efter 2000 nye medarbejdere

Amerikanske Oracle er gået på jagt efter 2.000 nye medarbejdere. Det sker som et fremstød på cloud-markedet, hvor tech-giganten nu vil gøre indtog i flere lande og give Amazon og Microsoft konkurrence til stregen.

Amerikanske Oracle skruer op for cloud-ambitionerne.

Selskabet melder ud, at der skal hyres 2.000 nye medarbejdere, som kan hjælpe med Oracles udbredelse af cloud-forretningen til flere lande.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Med den aggressive cloud-strategi vil Oracle stræbe efter at blive mere konkurrencedygtige i forhold til rivalerne Amazon Web Services og Microsoft Azure, skriver mediet.

Læs også: Dansker bliver topchef for Oracle i Japan: "Mine ledelsesevner kommer virkelig på prøve"

De 2.000 nye stillinger vil være hos Oracles udviklings-hubs i Seattle, i San Francisco, i Indien og ved nye datacentre, fortæller executive VP ved Oracle Cloud Infrastructure Unit, Don Johnson.

Ved årets afslutning planlægger selskabet at åbne op for 20 nye cloud-regioner, hvilket vil være områder, hvor selskabet i forvejen har datacentre, fremgår det.

På nuværende tidspunkt er Oracle tilstede i 16 regioner, hvor flere af dem er indtaget i løbet af det sidste år. Den nye cloud-udrulning vil være i Chile, Japan, Sydafrika, De Forenede Arabiske Emirater og flere steder i Asien samt Europa.

Oracle har nu 136.000 fuldtidsansatte, hvor 18.000 af dem arbejder med cloud services samt licenssupport.

Læs også: Styrelse annullerer kæmpe Oracle-udbud til 220 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere