Artikel top billede

Oracles nye hovedkvarter i København. (Foto: © Photographer Paul Skovbakke / Photographer Paul Skovbakke Han)

Oracle investerer massivt i cloud-forretningen: Leder efter 2000 nye medarbejdere

Amerikanske Oracle er gået på jagt efter 2.000 nye medarbejdere. Det sker som et fremstød på cloud-markedet, hvor tech-giganten nu vil gøre indtog i flere lande og give Amazon og Microsoft konkurrence til stregen.

Amerikanske Oracle skruer op for cloud-ambitionerne.

Selskabet melder ud, at der skal hyres 2.000 nye medarbejdere, som kan hjælpe med Oracles udbredelse af cloud-forretningen til flere lande.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Med den aggressive cloud-strategi vil Oracle stræbe efter at blive mere konkurrencedygtige i forhold til rivalerne Amazon Web Services og Microsoft Azure, skriver mediet.

Læs også: Dansker bliver topchef for Oracle i Japan: "Mine ledelsesevner kommer virkelig på prøve"

De 2.000 nye stillinger vil være hos Oracles udviklings-hubs i Seattle, i San Francisco, i Indien og ved nye datacentre, fortæller executive VP ved Oracle Cloud Infrastructure Unit, Don Johnson.

Ved årets afslutning planlægger selskabet at åbne op for 20 nye cloud-regioner, hvilket vil være områder, hvor selskabet i forvejen har datacentre, fremgår det.

På nuværende tidspunkt er Oracle tilstede i 16 regioner, hvor flere af dem er indtaget i løbet af det sidste år. Den nye cloud-udrulning vil være i Chile, Japan, Sydafrika, De Forenede Arabiske Emirater og flere steder i Asien samt Europa.

Oracle har nu 136.000 fuldtidsansatte, hvor 18.000 af dem arbejder med cloud services samt licenssupport.

Læs også: Styrelse annullerer kæmpe Oracle-udbud til 220 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere