Artikel top billede

Få dage til lancering: Aula har problemer med både økonomi og datamigrering

Aula har problemer med både økonomi og datamigrering få dage før hele systemet lanceres på alle Danmarks skoler.

Der er mindre end to uger til den store Aula-platform bliver rullet ud i de danske skole, mens Aula-platformen har problemer med økonomien, viser en aktindsigt i en projektstatus fra 23. september, som Version2 har fået.

I den pågældende projektstatus skriver kommunernes it-fællesskab, Kombit, at Aula har en ‘afvigelse’ i økonomien.

“Opgaverne har vist sig at være flere og større end først antaget, hvilket har betydet en afvigelse i økonomien ift. ressourceanvendelse,” lyder det fra Kombit, som til mediet dog ikke vil fortælle, hvor meget dyrere end planlagt, projektet bliver.

En række testbrugere og andre har i den seneste tid udtryk bekymring over Aula-platformens nuværende niveau.

Det kan du læse mere om her: Aula får elendige anmeldelser få uger før lancering: "Ufatteligt fyldt med fejl. Dem, der har udviklet den, burde skamme sig"

Projektet er i forvejen blevet forsinket, hvilket tidligere har udløst en millionregning til de danske kommuner.

Det kan du læse mere om her: Kommunerne ender med millionregning efter Aula-forsinkelse: "Det er selvfølgelig brandærgerligt, og vi kan kun beklage"
IT-JOB

Nissens Cooling Solutions A/S

IT Business Consultant

Kompasbank A/S

Operations Specialist

Netcompany

IT Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere