Artikel top billede

Proact køber it-selskab med 220 medarbejdere

Proact overtager it-selskabet PeopleWare med 220 medarbejdere.

Svenske Proact køber det it-selskabet PeopleWare, der med sine 220 medarbejdere har hovedkvarter i Lier i Belgien.

Datacenter- og cloudselskabet Proact har kontorer i 13 lande - herunder i Danmark, hvor selskabet i foråret indsatte Jacob Brøndum Kronborg som ny landerchef.

Det kan du læse mere om her: Proact får ny landechef i Danmark efter stor omstrukturering: Dansk topchef færdig efter 16 år i selskabet

Proact betaler 17 millioner euro for det belgiske software-selskab med fokus på outsourcing, infrastruktur, rekruttering og konsulent-virksomhed.

Med købet vil Proact ‘forstærke markeds-tilstedeværelsen i Nederlandene og Belgien,’ ligesom selskabet med købet får medarbejder-kompetencer inden for managed cloud-services til små og mellemstore virksomheder, hedder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere