Artikel top billede

Proact køber it-selskab med 220 medarbejdere

Proact overtager it-selskabet PeopleWare med 220 medarbejdere.

Svenske Proact køber det it-selskabet PeopleWare, der med sine 220 medarbejdere har hovedkvarter i Lier i Belgien.

Datacenter- og cloudselskabet Proact har kontorer i 13 lande - herunder i Danmark, hvor selskabet i foråret indsatte Jacob Brøndum Kronborg som ny landerchef.

Det kan du læse mere om her: Proact får ny landechef i Danmark efter stor omstrukturering: Dansk topchef færdig efter 16 år i selskabet

Proact betaler 17 millioner euro for det belgiske software-selskab med fokus på outsourcing, infrastruktur, rekruttering og konsulent-virksomhed.

Med købet vil Proact ‘forstærke markeds-tilstedeværelsen i Nederlandene og Belgien,’ ligesom selskabet med købet får medarbejder-kompetencer inden for managed cloud-services til små og mellemstore virksomheder, hedder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere