Artikel top billede

Den danske rigmand Lars Tvede løfter sløret for sine investeringer: Sådan finder han de mest lovende it-selskaber

Den danske rigmand og tech-investor Lars Tvede har en række kritierier, som han skeler til, når han skal investere i tech-virksomheder.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i hvordan Lars Tvede udvælger sine investeringer
  • Bliv klogere på, hvilke teknologiske trends og forretningsmodeller, han mener er mest spændende
  • Få forklaringen på, hvorfor Lars Tvede aldrig kunne finde på at investere i store landarealer i Argentina
1.445
7:15 min
I dag er det blevet mainstream at forholde sig kritisk til de store it-giganter og frygte konsekvenserne af en utæmmet teknologi-udvikling.

Men den danske investor, iværksætter og rigmand, Lars Tvede, er i disse tider noget så umoderne som en gennemført teknologi-positiv person.

Han er kort sagt noget nær skråsikker i sin tro på teknologiens potentiale til at løse en række af menneskehedens store udfordringer.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.