Artikel top billede

Coolshop-stifter tror på nyt liv for fysiske butikker: Åbner fem nye legetøjsbutikker inden nytår

Stifteren af webshoppen Coolshop, Jacob Risgaard, tror fuldt og fast på en ny fremtid for fysiske legetøjsbutikker. Hans nye franchisekoncept Kids Coolshop kan fremvise millionoverskud. Fem nye butikker åbner inden årets udgang.

Fysiske legetøjsbutikker har en stor fremtid foran sig. Det mener Jacob Risgaard - medstifter af webbutikken Coolshop og en af mændene bag det nye franchisekoncept inden for legetøjsbutikker Kids Coolshop.

Ifølge Børsen vil Kids Coolshop åbne fem nye butikker inden nytår. Dermed vil der være 19 butikker i kæden, og så er selskabets mål om cirka 20 butikker i Danmark nået.

Jacob Risgaard ser en fremtid for sig, hvor kunderne gerne vil køre hen til en butik for at få det, han kalder “den rigtige oplevelse”.

Det på trods af generel tilbagegang på detailmarkedet og hårde tider for legetøjsbutikker især illustreret af Top-Toys kollaps sidste år.

Coolshop var stærkt interesseret i at overtage de store Toys "R" Us-lejemål på over 1.000 kvadratmeter efter Top-Toys konkurs, fordi de passede godt til Kids Coolshop-konceptet.

Det kan du læse mere om her:
Her er Coolshop-stifter Jacob Risgaards planer med boet efter Top-Toy: På jagt efter de allerstørste butikker på mere end 1.000 kvadratmeter

I stedet blev det som bekendt Salling Group, som overtog hele Top-Toy inklusiv Fætter BR-konceptet.

Franchise-konceptet er afgørende for succes

Jacob Risgaard mener, at franchisekonceptet er helt afgørende for succes, for på den måde møder kunderne chefen for butikken og ikke en tyggegummityggende 17-årig, som er mest optaget af at opdatere sin Facebook-profil.

Jacob Risgaard siger også til Børsen, at selskabets overskud på 9 millioner kroner sidste år især skyldes, at Kids Coolshop har sammensat vareudbuddet efter børnenes ønsker i modsætning til konkurrenterne.

"De har siddet som indkøbere og lavet et katalog, der fortalte børnene, hvad de kunne lege med. Vi gjorde det modsatte. Vi lod børnene fortælle os, hvad de ville lege med," siger han til Børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.