Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Coolshop-stifter tror på nyt liv for fysiske butikker: Åbner fem nye legetøjsbutikker inden nytår

Stifteren af webshoppen Coolshop, Jacob Risgaard, tror fuldt og fast på en ny fremtid for fysiske legetøjsbutikker. Hans nye franchisekoncept Kids Coolshop kan fremvise millionoverskud. Fem nye butikker åbner inden årets udgang.

Fysiske legetøjsbutikker har en stor fremtid foran sig. Det mener Jacob Risgaard - medstifter af webbutikken Coolshop og en af mændene bag det nye franchisekoncept inden for legetøjsbutikker Kids Coolshop.

Ifølge Børsen vil Kids Coolshop åbne fem nye butikker inden nytår. Dermed vil der være 19 butikker i kæden, og så er selskabets mål om cirka 20 butikker i Danmark nået.

Jacob Risgaard ser en fremtid for sig, hvor kunderne gerne vil køre hen til en butik for at få det, han kalder “den rigtige oplevelse”.

Det på trods af generel tilbagegang på detailmarkedet og hårde tider for legetøjsbutikker især illustreret af Top-Toys kollaps sidste år.

Coolshop var stærkt interesseret i at overtage de store Toys "R" Us-lejemål på over 1.000 kvadratmeter efter Top-Toys konkurs, fordi de passede godt til Kids Coolshop-konceptet.

Det kan du læse mere om her:
Her er Coolshop-stifter Jacob Risgaards planer med boet efter Top-Toy: På jagt efter de allerstørste butikker på mere end 1.000 kvadratmeter

I stedet blev det som bekendt Salling Group, som overtog hele Top-Toy inklusiv Fætter BR-konceptet.

Franchise-konceptet er afgørende for succes

Jacob Risgaard mener, at franchisekonceptet er helt afgørende for succes, for på den måde møder kunderne chefen for butikken og ikke en tyggegummityggende 17-årig, som er mest optaget af at opdatere sin Facebook-profil.

Jacob Risgaard siger også til Børsen, at selskabets overskud på 9 millioner kroner sidste år især skyldes, at Kids Coolshop har sammensat vareudbuddet efter børnenes ønsker i modsætning til konkurrenterne.

"De har siddet som indkøbere og lavet et katalog, der fortalte børnene, hvad de kunne lege med. Vi gjorde det modsatte. Vi lod børnene fortælle os, hvad de ville lege med," siger han til Børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere